lauantai 31. maaliskuuta 2012

TYTTÖJEN VIIKONLOPPU





Girls are going to shopping

Miehellä menee viikonloppu töissä ja pojat ovat isänsä luona, joten vietetään tyttöjen viikonloppua. Tässä ollaan lähdössä Prisman lastenpäivään. Tulikin tehtyä oikein superpitkä kävelylenkki!


 Viimehetken sovellus - kaulahelmiähän voi pitää tukassakin!

 A aew toothpaste 

Hello kitty on aika ylituotteistettu hahmo enkä oikein pidä hahmosta muutenkaan, mutta tytär sai ostosreissulta hello kitty-hammastahnaa ja äiti korallinpinkkiä kynsilakkaa. Pienenpieniä iloja ja vessan piristyksiä.



Animal bath 


 Animal bath 

Eläimet pesulla. Taika olisi aina kylpemässä! Tukanpesu ei ole koskaan tuottanut tuskaa vaan se on kivaa. Etenkin kun saa haistella hyväntuoksuisia shampoita. :D "Taika haistelee sitä!", pyytää tyttö aina nuuhkutella shampoota kädestä.


 My kingdom <3 


 romuhylly_finished copy 

Uusi saumuri tuli tällä viikolla ja on joutunut vähän laittelemaan romupajaa uusiksi. Pöytätilaa toki saisi olla enemmänkin... Alunperin olinkin sijoittamassa masiinaa poikien huoneen pitkälle pöydälle, mutta ei siitä mitään tullut vaan osia katoili heti alkuunsa lasten leikkikoriin ja etsittiin niitä iltaan saakka kissojen ja koirien kanssa. Turvallisinta pitää siis kone ihan omalla pikkupöydällä, johon tosin mies nikkaroi eilen oivallisen lisäsiivekkeenkin! Nyt siinä voi säilyttää myös ompelukonettakin.

Olen höperönä kaikenlaisiin pikkulokerikkoihin ja arkistolaatikostoihin! Maalasin ylhäällä olevan vanhan oranssinsävyisen puulokerikon samalla kirjahyllynmaalausjämävihreällä ja kuhunkin lokeroon sopisi hyvin nupilliset vetolaatikot joihin saisi nimikoitua ja piilotettua siististi kaiken pikkusälän pölyltä piiloon.

Loppukevennys:
Tiitus: "Äiti, sun saumurin nimi kuulostaa ihan pierulta! Pfaffff..." 





2 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihania hetkiä ja mahtava työhuone!!! :)

HannaKonna kirjoitti...

Jos tuon voi "huoneeksi" mieltää. Työnurkka se vain on olkkarissa. :) Tykkään kuitenkin siitä että kaikki on tuossa lähellä, käden ulottuvilla!

Noh, olishan se tietty kivempaa jos olisi vielä joskus kunnollinen erillinen työtila omille projekteille, missä kaikki saisi olla levällään, mutta näissä puitteissa lapsille on ollut ensisijaisempaa uhrata omat huoneensa. Huoneita on pyöritelty loputtomiin eri kokoisten asuntojen ja elämäntilanteiden mukaan.

Tuntuu ettei tilaa ole koskaan liikaa tällaisella näpertelijällä. Aina saa kokea nahoissaan että on rojuineen muiden tiellä... Ja iltaisin kun olisi aikaa tehdä vaikka ompelujuttuja, saa pelätä että koneen hurina terrorisoi toisten yöunia.