torstai 8. maaliskuuta 2012

NAISTENPÄIVÄNÄIloista ja mieltä kohottavaa naistenpäivää kaikille kauniimman sukupuolen edustajille!


Majestic morning

Viimeiset aamut ovat olleet huikean ihania!


Key closet

Mieheni lapsena koulussa tekemä tikkataulukaappi sai uuden tehtävän Tenhon avainten ja lukkojen keräilykaappina.Paper mache

Circus alphabets

Innostuttiin lasten kanssa tekemään paperimassaa ja niistä on tässä muotoutumassa hauskat sirkus-seinäkirjaimet. Kuivuminen kestänee vielä pidemmän tovin.jämäpipo

jamapipo

Aina myöhässä kaikesta, mutta valmistui kuitenkin, naisten päiväksi.

Muita Ihania-blogin pipohaasteeseen tämä ei kylläkään ehtinyt, mutta piti tämä syötävän söpö kermakakkupipo tehdä omaksi iloksi! Luulenpa että näitä tulee lisääkin.

Linkissä voi ihastella muiden tekemiä versioita samasta piposta.Stool

Sain vanhemmiltani vanhan kuluneen nahkarahin, johon syyhyttää suunnitella hehkeämpi päällinen. Katsotaan mitä syntyy!

Pakottava tekemisvire on säilynyt päällä kiitettävän aikaa ja puhkun keväistä intoa. Tekemispakko on aina suojapanssarini kun muu arki on sitäkin haastavampaa. On mahtava siunaus kun voi uppoutua ja antaa käsien laulaa ja nauttia jäljestä. Koska aika on niin rajallista, on suosiolla tyydyttävä pienempiin, nopeammin valmistuviin asioihin, vaikka mielessä väijyisikin kutkutus vaativampiin ja pitkäkestoisempiin projekteihin. Sen vain tietää ennakkoon ettei ole kovin antoisaa uppoutua sellaisiin jos joutuu jatkuvasti keskeyttämään työskentelyt, juuri kun olisi päässyt täyteen vauhtiin. Lasten ollessa pieniä, tehdään pienimuotoisempia ja helpommin keskeytettäviä juttuja, mutta ne pienet taitavat olla sitäkin koukuttavampia asioita. :)

Nyt hetkiseksi YKSIN pienelle shoppailukierrokselle, naistenpäivän kunniaksi! Harvinaista luksusta.


2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Voi miten lii-kut-ta-va tuo Tenhon avainkaappi. Tuli melkeen tippa linssiin. Ihanaa, että pienellä omalaatusella pojalla on tilaa olla oma itsensä.

HannaKonna kirjoitti...

Kiitos Lotta. :) Kaappi on minustakin tosi hellyyttävä. Tilaa meiltä löytyy kaikenlaiselle hullutukselle! :D Veikkaan että meillä jokaisella on omat erikoisuutemme.