perjantai 23. maaliskuuta 2012

KEVÄT = BLING BLING
Painted and decorated chandelier


Painted and decorated chandelier


Painted and decorated chandelier


Eteisen valkoinen kattokruunu alkoi tuntua mitäänsanomattoman tylsältä. Kirjahyllystä yli jääneellä maalilla sai loihdittua lampusta todella namupalan katseenvangitsijan! Samalla pääsin eroon laatikossa lojuneesta helminauhasotkusta. Osa helmikoruista oli sopivasti katkennut ripustamista varten.
Toddler's own art

2-vuotiaan tyttären omaa taidetta on nyt kehyksissä. Kehystysprojekti on yksi ikuisuusprojekteistani. Hyvä kun saa pari taulua puolessa vuodessa laitettua seinälle! ;)
Hearthole on meat

Tällaisen yllätyksen löysin kalkkunaleikkeestä. Sydämen muotoinen kolo! Onko tämä rakkauden viesti Jumalalta?Floating flower


Pudonneet orkidean kukatkin kukoistavat vielä hetken vedessä.


A new life

Uusia köynnöskasvin alkuja puskemassa.


A new life

Banaanipuu versoo uutta lehteä nopeasti.


A new life

Taika on hulluna sitruunamelissaan. Koko ajan napsimassa lehtiä suuhunsa.


Meillä riehuu nyt vesirokko esikoisella. Kohta voi olla enemmänkin pilkullisia tyyppejä... Lisäksi itseä on vaivannut sitkeä flunssa. Kaikenkaikkiaan olen ihmetellyt miten vähän meillä on sairasteltu. Yhdelläkään lapsista ei ole ollut vielä yhtäkään korvatulehdusta. Tuntuu että korvatulehdusten pitäisi olla lapsilla enemmän sääntö kuin poikkeus. Olen kiitollinen että olemme saaneet olla näinkin terveitä.2 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanaa kevään vihreää! ♥

Meillä ei myöskään oo pojilla vielä kertaakaan ollu korvatulehdusta - tai ainakaan ei oo todettu.
Itellä on pienenä ollu korvatulehduksia useampi, mutta kun en ollut valitellut niin ei koskaan korvia oltu tutkittu. Vasta kun teini-iässä tuli korvatulehdus, niin lääkäri huomasi että toisessa korvassa useat korvatulehdukset jättäneet arpia.

HannaKonna kirjoitti...

Minä kyllä lapsena valittelin kun ei voinut olla valittelemattakaan... Sen verran syvästi on syöpynyt mieleen korvakipu mitä korvatulehduksessa on! Jännä kuulla että korvatulehdukset voi olla noteeraamattakin?