torstai 29. marraskuuta 2007

VENÄLÄISTÄ SETTIÄ

.


Onkin jäänyt esittelemättä hiljattain löytyneitä venäläisiä ja muita tyyliin sopivia helmiä. Tässä niitä nyt tulee pienenä kuvanauhana.En pääse mihinkään addiktiosta vaaleanpuna-vihreisiin asioihin! Ehdottomasti suosikkivärikombinaationi. Tämä huivi sykähdytti silmiä kun näin sen kirpparilla. Noita "maatuskahuiveja" on kertynyt eri värivariaatioita mutta tuosta tulee kiistaton lemppari!


Tämä tyynyliina nyt ei tähän Venäjä-teemaan varsinaisesti liity, mutta edellisen kuvan väriteeman jatkeena esittelen tässä välissä. Noita on siis kaksi kappaletta. Taidan säilyttää nuo ihan tyynyliinoina. Varmasti tulee levolliset unet rauhankyyhkyjen kera. :)Tietyn tyylistä kynttelikköä olen etsiskellyt jo kauan. Joku yleensä on aina häirinnyt vastaan sattuneiden kynttelikköjen muotokielessä. Tuo pieni soma ihanuus sattui kohdalle viime kirppariretkellä eikä hintakaan ollut paha.


Ja tämä lautanen! Jos ei nyt ihan Taika-sarjaan ole varaa niin lohduttaudun alustavasti tällä parin euron löydöksellä. ;) Tosin ei tämä ihan meidän keittiön sävyjä edusta mutta näin joulun aikaan varmasti paikkansa löytää. Äidilläni on muuten melkein tuon tyylinen mukikin. Taidanpa joskus kuvata äitini venäläistä astiakokoelmaa tänne blogiinkin. :)Äitini aarreaitasta taasen löytyi tämäkin söpö teerasia. Näitähän Matroskin myös esitteli joku aika sitten blogissaan. Olenpa nyt onnellinen ensimmäisen pienen teerasian omistaja. :).

2 kommenttia:

minja kirjoitti...

Vau! Hienoja löytöjä.

Huivi on ihan mahtava. Ja tyynyliinat. Ja lautanen!

arleena kirjoitti...

Kivoja löytöjä, varsinki lautanen. Sopii jotenkin jouluun, väritys ehkä tekee sen. Kynttelikkö on myös kaunis.