lauantai 10. marraskuuta 2007

BACK TO KIRPPIS!

.


No pitihän se lihamylly sitten vielä hakea ohimennen talteen sieltä kirpparilta! Olemme kylläkin kasvissyöjiä joten myllyllä pitäisi pystyä kätevästi valmistamaan erinäisiä kiinteämpiä kasvis- ja soijaruokia kuten pihvejä. Hieman putsaamista kapine vielä vaatii ennen varsinaista käyttöönottoa.Heh, olipa taas pakko napata yksi retrokirjakin lapsille. Voi vietävä tätä heikkoutta!


Ja tämä...Olen metsästellyt tummaihoisia nukkeja pitkään ja sattuipa tällä kertaa sitten tuollainen söpis vastaan parilla eurolla. Nyt se odottelee vain värikkäitä asusteita ylleen. :) Hmm, tuo kangasosa vaan näyttäisi paljon paremmalta jos se olisi tummanruskeaa kangasta. Voisikohan sitä jotenkin maalata/värjätä nuken muuten vahingoittumatta?Kulahtaneiden tiskirättien tilalle löytyi Wettexin varsin kivat yksilöt ihan tavismarketista.
.
.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

ihania kirppislöytöjä!! mun pitäis kans yrittää kierrellä aktiivisemmin, tulee ihan liian harvoin lähdettyä metsästämään aarteita. Tummaihoista nukkea kaipaillaan kanssa, olis tuolla jo Afrikka-tyylistä kngastakin vaatteeksi :) Leluosastoille ei tilata tummia nukkeja ollenkaan ja kirppiksiltä löytyneet tähän mennessä huono kuntoisia :/
Tästäpä sainkin intoa päivittää vähän omiakin kirpparilöytöjäni blogiini.

Hanna kirjoitti...

Vitsit.. toi lihamylly on mainio! Ihania kirjoja oot kyllä saanut kokoelmiisi. Meillekin saisin tummaihoinen nukke tulla.. ei oo kyllä paljoo kaupoissa näkynyt semmosia, eikä kirpparillakaan tullut vastaan.