maanantai 19. marraskuuta 2007

WANHAA GRAFIIKKAA osa2

.


Wilhelm Von Wrightin Skandinavian Kalat on hienoin suomalainen kalakirja. Kirjassa on kalakuvien lisäksi mukana paljon vanhoja kalastukseen liittyviä lehtiartikkeleita ja mainoksia.


Mahtavia fontteja ja tyylittelyjä!

.

3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kauniit vanhat kirjat. Jos rakisi irroittaa kirjan lehtiä kehystettäviksi, saisi todela kaunista mustavalkoista painotyögrafiikkaa seinille. Eli antikvariaateistakin tekee tod hienoja löytöjä.

helinä kirjoitti...

Hei!
Tulin vastavierailulle!
Kiva kun kävit blogissani niin löysin tänne. Kiva blogi ja upeita kuvia.
Tulen uudestaankin.

Mitä kirjalöytöjä!
Tuo edellisen postauksen kirja on oikea unelma, varsinkin monille ATC-korttien tekjöille. Mahtavia kuvia.
:)

Squickie kirjoitti...

Kiitoksia. :)

Helinä: Olen blogiasi hyvän aikaa seuraillutkin. Vetoavia juttuja!

ATC-kortit, decovihkot yms. on tulleet mieleen itsellenikin vignetti-kirjasta. :) Monenmoista swappinkia olen myös joskus harrastellut mutta se homma vaan kosahti jossain vaiheessa lasten syntymän jälkeen. Ei ehdi eikä jaksa oikein keskittyä mihinkään aikaa vaativaan nykyään vaikka kuinka himottaisi. Mutta noin kliseisesti: ehkä vielä joskus...

Arleena: Sepä se. Antikvariaateista löytäisi varmasti paljon hienoja aarteita mutta eihän historiallisesti arvokkaita kirjoja tai lehtiä henno oikein turmella! Pitäisi löytää valmiiksi vajanaisia teoksia joista mm. sivuja irronnut jotta aitoja sivuja uskaltaisi hyödyntää muuhun tarkoitukseen hyvällä omallatunnolla.

Toinen juttu mikä minulla on ollut haaveena valmistaa on jonkinlainen kollaasimainen sukutaulu. Miten ihanaa siihenkin olisi käyttää aitoja vanhoja valokuvia, kirjeitä, kortteja ym....Printatut kopiot on jotenkin latteampia.