maanantai 26. marraskuuta 2007

MINKÄ VÄRINEN JOULU ON?

.


Joulun alla on ihana fiilistellä ja imeskellä inspiraatioita sisustuslehtien joulunumeroista. Koti ja keittiö-lehden kestotilaaja olen ollut jo useamman vuoden. Lehti jaksaa ihastuttaa joka kerta tyylillään. Joka joulu on lehden tunnelmassa aistittavissa tietty vallitseva värimaailma ja tämän joulun väreinä esiintyi paljon valkoista ja ruskeaa hennoilla pastellisävyillä ryyditettynä. Herkkää, kuulasta ja luonnonläheistä tunnelmaa.

Olen hyvin tykästynyt luonnollisiin ja hempeisiin sävyihin. Minun jouluni ei siis ole juuri koskaan perinteinen joulunpunainen. Vaaleanpunaisen eri vivahteet tulevat olemaan tänäkin jouluna kirkkaan punaisen vastineena ja ruskeaa ajattelin rinnalle ryhdistämään.

En siis voi olla kysymättä teiltä, rakkaat lukijat minkä värinen teidän joulunne on? :) Kertokaa se blogissanne..

2 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Nyt joulunalla tulee osteltua kyllä noita sisustuslehtien joulunumeroita isot pinot. Ja sitten pitää kaivaa esiin myös ne muutamien viime vuosienkin joulunumerot.

Ei minunkaan jouluuni kuulu mitenkään vahvasti perinteiset punainen ja vihreä vaan ehkä enemmän luonnonvaaleat ja pastellitkin sävyt.
Tulee varmaan esiteltyä blogissakin joulunvärejä pikkuhiljaa jouluaskartelujen myötä.

Mukavaa ja värikästä joulunodotusta!

inkivääri kirjoitti...

Uskomattomia tunnelmia noissa kuvissa. Tätä täytyy oikein pohtia, minkä värinen mun/meidän joulu on... Kiitos ajatusten herättämisestä!