torstai 15. marraskuuta 2007

RUOKALAPPU HYLLYMUOVISTA

.Eilen aamulla ompelin pikaisesti pientä ja käytännöllistä.


Sain äidiltäni palan vanhaa pikkukukallista hyllynsuojamuovia joka soveltuu vahakankaan tavoin ruokalappuihin, toilettilaukkuun yms.Ihan noin muuten pakko todeta jälkimmäisen kuvan pohjalta ohimennen että on vaihteeksi hirveä olkkarin mattokriisi! Väliaikaisesti mattona on tuo sinirusehtavankukertava psykedeliapläjäys jonka lainasin pikkuveljeltäni. Matto oli joskus poikien huoneessa mutta vaihdoimme sinne vaalean pehmomaton, joka sekin alunperin ostettiin olohuoneeseen. :D Lastenhuoneeseen se loppukädessä sopi parhaiten.

Kun ompelin turkoosi-ruskeakuviollisen irtohupun nojatuoliimme niin maton on ehdottomasti oltava yksivärinen..ja muutenkin. Niin ihania kuin itämaiset matot ovatkin niin ne tuntuvat loppujen lopuksi hurjan rajoittavilta muiden tekstiilien suhteen. Tuntuu että matossa on härpäkettä kaikkien tekstiilien edestä ja tunnelmaa on pakko hillitä yksivärisillä tekstiileillä. Tylsää. Minä kun enemmän tykkään kikkailla pikkutekstiilien ja verhojen kuvioilla niin matossa ei enää saisi olla mitään.

Turkoosista, heleän laguunin sinisestä matosta uneksin. Pörröinenkin saisi olla. Löytyisipä Se Oikea..

3 kommenttia:

helinä kirjoitti...

Hieno ruokalappu! Mulla on ollut joku kumma fiksaatio näihin itsetehtyihin ruokalappuihin ja väkäilen niitä tässä myös. Essumekot on toinen mustjuttu.
Tuo kangas on pirteä kuin mikä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno lappu ja pirteä kangas. Törmäsin sivullesi kun etsin vinkkejä ruokalappuihin, jotka tarttis väsätä omalle kolmivuotiselle sottaajalle, sais olla aika pitkä malli, että housutkin pysyis puhtaina:)
Itse ajattelin väsätä vanhasta suihkuverhokankaasta , mut malli on hiukan hakusessa vielä.
Terkuin Tari

-päivi- kirjoitti...

oikein kiva kangas ! Sopisi kyllä ihan pojallekin!!

minun pitäisi väsätä esikoiselle jokin askartelualusta mutta en ole löytänyt sopivaa materiaalia ;0