torstai 6. joulukuuta 2012

SALALOKEROITAOlen hulluna kaikenlaisiin pikkulokerollisiin laatikostoihin, mutten varsinaisesti omista yhtään kunnon nippelijemmaa. Kaikki pikkutavara on itsellä erinäisissä purnukoissa ja lootissa. Uskollisimmin palvelevat ihan tavalliset karkkilaatikot, joista sisällön näkee heti. Tympii vain usein järjestellä uudelleen koko laatikkopino jos jotain tarvitsee alimmista laatikoista. 

Voi miten haaveilenkaan arkistolaatikostosta, josta pienet tavarat voisi saada nopeasti käsille vetolaatikoista! Jokaisen pikku laatikon voisi vaan nimetä siististi. Heittää hyvästi levottomille laatikkopinoille... Tällaisia voisi ehkä nikkaroida itsekin ja koota sopivan kokonaisuuden...? Tai toisinsanoen mies joutuisi kyllä nikkaroimaan. ;)

Tällainen kiitos!

Eikun tällainenpas... 

Ihanan klohmuinen!
Olen varmaan ihan ummikko, mutten ole nähnyt oikein missään kotikaupunkini huonekalukirppiksillä vastaavanlaisia mööpeleitä myytävän. Pitää kai alkaa pitkästä aikaa enemmän kärkkymään huutista... 

1 kommentti:

Mirja kirjoitti...

Ihania lokerikkoja! Minäkin haaveilen tuommoisesta lokerikkolipastosta, johon saisi kaikki pikkutavarat organisoitua, mutta ei sellaisiin koskaan törmää tai jos törmää, niin maksavat maltaita.

Mirja

valoaliipolassa.blogspot.fi