tiistai 25. joulukuuta 2012

JOULUAATON JÄLKEEN

Gingerbread church
Gingerbread church

Mieheni värkkäsi näin hienon piparikirkon vanhemmilleni joululahjaksi! Ei ihan vältytty sokerin kärähtämiseltä, mutta urakka sai lopulta kunniakkaan lopun! Tyydyin toistaiseksi hoitamaan vain koristelut... 
Present for my mom

Aloitin näiden lahjasukkien neulomisen jo hyvän aikaa sitten, mutta viime tippaan silti jäi loppuunsaattaminen...


Present for my mom

Present for my mom

Present for my mom

Sukat olivat saajansa jalkaan ihan sopivat! Haasteena oli siis tehdä nilkoista puristamattomat sukat tietämättä täysin oikeaa jalan mittaa. Palmikkoneule vetää neuletta kasaan, joten oman arvion mukaan tein lisäsilmukoita, mutta pelkäsin, että jalkateräosasta tulee sitten liian lörpykkä. Eipä tullut! Measuring tape present decoration

Measuring tape present decoration

Measuring tape duvet cover

Poikien pakettikortteihin tein erilaisia tehtäviä. Kuvan paketissa oli viivain-aiheinen pussilakana, joten lahjanauhan keksin samaan teemaan. Pojat tykkäsivät lakanoistaan! 
Hanmade sticker book

Hanmade sticker book

Hanmade sticker book

Hanmade sticker book

Taikan mieluisin lahja oli tämä hänelle kartongista ja kontaktimuovista askartelemani tarrakirja, jossa on eri teemaisia sivuja eri tarroille. Tässä vain muutama sivu kirjasta... Nyt vaan ollaan ja naatitaan pienestä arjen katkosta. Tehdään kaikkea innostavaa kiireettömästi! Olen jotenkin alkanut oppia jotain hetkeen tarttumisen jalosta taidosta. Se on ollut tyystin hukassa. Huomaan nykyään tekeväni kaikkea luovaa spontaanisti mitä mieleen juolahtaa enkä vain suunnittelevani joskus kun on enemmän aikaa... En pelkää asioiden keskeytymistä vaan yritän nauttia jokaisesta tekemisen raosta! 6 kommenttia:

Silmäilijä kirjoitti...

Vau! Upeita lahjoja ja paketteja! Sinä se sitten osaat - ja siippasi myös :).

Satu Niemi o.s. Laaninen kirjoitti...

Huikean hieno tarrakirjaidea! Sukat ovat muikenmuhkeat, namimaisk! Kehun ansaitsevat muutkin tekoset, niin että: vautsi vau!

Mirja kirjoitti...

Aivan ihania lahjoja olet tehnyt. Etenkin tuo tarrakirja on aivan huippu.

Pussilakanat hienot myös. Pojille ylipäätään on vaikea löytää pussilakanoita.

Oikein hyvää loppuvuotta ja siunausta vuodelle 2013.

HannaKonna kirjoitti...

Silmäilijä: Joulunaika on näpertelyineen vastapainoa muulle arjelle ja kyl askartelumopo karkaa usein vähän käsistä! ;)

Satu: Öh, kiitos kiitos vua. :) Tarrakirja on muuten ideana kiva, mutta perfektionistina olisin halunnut toteuttaa sen ajan kanssa ja paremmin suunniteltuna! Vetelin vaan yhdessä illassa äkkiä sivut haisevalla permanenttitussilla kun ei muuta ollut (huomaa, ettei ole tullut piirreltyä aikoihin) Yh sitä hajua ja päänsärkyä!

Mirja: Totta, pojille on tarjolla vaan autoa ja angry birdsia suurinpiirtein. Kahmin yleensä kivoja graafisia lakanoita kaupoista jos edullisia sellaisia sattumalta löydän...

...mutta meidän Tenho halusi kyllä vielä vähän aikaa sitten aina mieluiten pinkkikukkaisen pussilakanan ja sen tietysti hänelle soin aina kun voin. Söpöähän se vaan on jos poikakin tykkää kukista!

Mimosa kirjoitti...

Aivan ihania lahjoja! Tuo tarrakirja on upea! :-)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

ihania ja kauniita lahjoja! tuo tarrakirja onkin tosi huippu-idea! :)