torstai 6. joulukuuta 2012

JÄTTIMANSIKKA

Giant strawberry

Itsenäisyyspäivä (joka on meillä kyllä alkanut kukonlaulusta itsepäisyyspäivänä) ja illalla sohvalla nököttää jättiläismansikka. Tämä oli todellakin spontaani mielenjuolahdus pilkkoa keittiön ikkunassa vuoden roikkunut verho. Mansikat tuntuivat jo vyöryvän niin uhkaavasti päälle, että nyt tuli totaaliöverit! 

Isot, toistuvat kuviot pienessä tilassa eivät taida olla minua varten, vaikka alkuun tuo kirppisverho oli ihan kiva, nimenomaan keittiössä. Verhoja minä en suurella innolla vaihtele, vaikka olisi mikä vuodenaika tai merkkipyhä. Minulle on suurempi merkitys viihtyä pitkäänkin samalla kokonaisuudella kuin koko ajan miettiä mitkä sävyt sopivat mihinkin vuodenaikaan (koska niin kuuluu tehdä?). Vaihdan kunnes kyllästyn ja tämä mansikkakyllästys tuli nyt!
Giant strawberry
Giant strawberry
Giant strawberry


Tämä mantsikka tuntuu todellakin pompsahtaneen suoraan jostain sarjakuvasta tänne todellisuuteen! 


Mikä onnellinen sattuma olikaan, että alkuperäisessä verhossa oli kaksi kokonaista mansikkaa peilikuvina! Siitä sai siis sopivasti ommeltua kaksipuoleisen pehmomansikan. Täydellistä! Hykertelen niin huvittuneena kun tuo on niin hassu.. Paljon hienompi ja hassumpi tyynynä kuin toistuvana jättiprinttinä! Kirvoittaa mielikuvitusta monessa leikissä... 
Giant strawberry curtrain


Tässä verho vielä kokonaisena kappaleena.


My tool arsenal


Puikot ja koukut ovat saaneet kyllä täysin pauloihinsa viime päivinä! Mikä autuaallinen lumo onkaan korkata uusi, niin herkullisen värinen lankakerä ja tajuta samalla jo saaneensa valmiiksi monta juttua. Tässä tapauksessa monta paria sukkia, joita en ehkä olisi uskonut ikinä oppivani itsenäisesti neulomaan! Nyt sukkien neulominen tuntuu jo suorastaan tylsältä, heh. Tämäkin on ihan hyvä tunne! Olen tajunnut olevani todella nopea heti kun jotain opin ja jostain innostun!