sunnuntai 30. joulukuuta 2012

KELTAINEN TALO

Doll house

Käynnissä on olleet nukkekodin maalaustalkoot. Eräs joululahjoista oli tämäkin... Taikan lempivärillä keltaisella maalataan tämä tokkiisa. Ikkunoista ja kaiteista tulee valkoiset. Kaikkiaan talossa on 4 kerrosta. Mies teki kattoon pienen muutoksen, että se aukeaa saranoilla. Valmiina kattokerroksessa oli vain pieni leikkimis-aukko takana. Vähän hankala sellaisen kautta olisi ollut leikkiä saati somistaa huonetta. Toy cups and plates


Toy cups and plates

Kahvilaakin on pidetty.Mutta, mutta...

Miten voikin pieni tilanne jäädä kalvamaan niin pitkäksi aikaa alitajunnassa ettei sitä tajua kuin vasta tunteja jälkeenpäin! Tänään nimittäin kävimme kylässä erään tuttavaperheen luona. Kyläreissun loppupuoliskolla kun aikuiset pulisivat keskittyneesti keskenään, minä ja isä huomataan yhtäkkiä Taikan hiusten latvojen olevan liekeissä! Onneksi vain sekunnin murto-osan ajan! Taika oli kiivennyt pöydälle hamuamaan karkkikulhoa ja vieressä paloi kynttilä. Mikä varjelus, että tuo tapahtui ison ihmisjoukon keskellä! 

Kotona ajatus vaan kiersi ympyrää ja en voinut välttyä kauhuskenaariolta, että vastaava tilanne olisi tapahtunut Taikan ollessa yksin valvomattomassa tilassa! Hirvittävä ajatus. :( Parempi olla vaan huojentunut, että selvittiin säikähdyksellä! Olisi ollut muuten tosi ikävä aloitus vuodelle... Meillä ei taideta polttaa kynttilöitä vielä vuosiin. 

2 kommenttia:

Satu Niemi o.s. Laaninen kirjoitti...

Ovatkohan lasten suojelusenkelit kiireisempoiä kuin aikuisten? Hyvänen aika, siis ihan kamala tilanne! Onneksi Kristus huolehtii!

HannaKonna kirjoitti...

Tuntuvat olevan! Ihan kamala loppuillan väsymys seurasi siitä säikähdyksestä. Sitä ei meinannut kunnolla tajuta mitä edes tapahtui! Oltiin kylässä uskovien seurakuntatuttujen luona. Kyllä siellä varmasti Jeesus oli kaiken keskellä ja enkelipartio valmiustilassa!