sunnuntai 23. joulukuuta 2012

JOULUAATTO KARKKIVÄREISSÄ


Christmas mood 3

Christmas mood 5

Christmas mood 2


Tulipahan maalattua vihdoin jouluksi keittiön punakka mäntyinen hylly ja keveni ilme heti! Aivan kuin tavarat leijuisivat jäisen pilven päällä. Tuli inspis askaroida myös joku hassu joulukollaasi pikkuromuista tyhjään "akvaariokehykseen". Näitä pitää tehdä lisää! 

Tänä jouluna on ollut ihan erilainen rento tekemisen fiilis. En ole koskaan ollut mikään jouluhössöttäjä, joten en ole ainakaan mitään suursiivous tahi ruuanvalmistus-stressejä ottanut. Ehkä ainoa jokajouluinen kiirepaniikki tulee ainoastaan siitä, että lahjavalmistelut jäävät viimetippaan. Lapsiperheessä kun koko ajan käsillä on kaikkea muuta juoksevaa rutiinia. Silmät ristissä on tullut piilouduttua öiseen yllätyspajaan.
Christmas mood 10

Laitoin illalla Taikalle kastelukannutontun hyasintin vartijaksi. Vielä illalla hyasintti oli nupullaan ja aamulla auennut kukkaan. Olikohan sitä yön aikana kasteltu? ;)


Christmas mood 11

10-vuotiaamme oli tehnyt koulussa käsityötunnilla söpön pienen kangaskuusen kulkusineen!
Christmas mood 9

Christmas mood 7

Christmas mood 6

Christmas mood 8

Saimme vanhemmiltani pienen lastenhuoneeseen sopivan kuusen, joka koristeltiin jo etuajassa. Vielä ei ole tietoa tuleeko tänä jouluna isoa kuusta olohuoneeseen. Tänään olisi viimeinen mahis hankkia... 
Gifts

Gifts

Gifts

Gifts

Gifts

Näissä kuvissa vain Taikan lahjoja, yksinkertaisesti syystä, että muiden perheenjäsenten jutut odottavat vielä käärimistä!  Christmas mood 1

Siunattua ja rauhaisaa joulua itse kullekin!

7 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Oikein Hyvää Joulua Sinulle ♥

HannaKonna kirjoitti...

Sinulle myös Riitta Sinikka iloiseen satukotiisi!

Sarppu kirjoitti...

Hyvän joulun toivotus :)

HannaKonna kirjoitti...

Kiitos Sarppu! Täältä sinne myös ihanaa joulunaikaa!

Satu Niemi o.s. Laaninen kirjoitti...

Onneksi lpasille lahjan sisällölläkin on väliä, muutenhan nuin hienot paketit jäisi avaamatta :D teillä on niin kaunista muutenkin!

Satu Niemi o.s. Laaninen kirjoitti...

lpasille...lapsille...

HannaKonna kirjoitti...

Satu: Nojoo, huvittaa aina pakettihörhöilyni joulun aikaan! Se vaan on niin hauskaa heittää aivot narikkaan ja päästää oma pikkulapsi irti. ;)

Luojan kiitos, jokaisen paketin sisältökin on kelvannut!