sunnuntai 16. joulukuuta 2012

JOULUMATTO

Oriental vibe


Oriental vibeOriental vibe

Me ollaan oltu kesästä saakka kokonaan ilman mattoja. Taika oppi kuukausia sitten tosi nopeasti kuivaksi (käytännössä viikon sisällä), joten matoitta ei olisi tarvinnut enää aikoihin olla, mutta mattojen laittaminen on vaan jäänyt... Aloin jo keväällä virkkaamaan eteishalliin isoa pyöreää mattoa, mutta eihän se niin vain talveksi valmistunutkaan, vaikka piti! Ehkä sitten ensi kevääksi? 

Koska jouluna olisi kiva olla kuitenkin jotain lattialla niin Kodin Ykkösen mattoalesta nappasin tänään joulumatoiksi pari itämaistyylistä mattoa; kantikkaan ja pyöreän. Eihän nuo feikit kyllä aidoille vertaa vedä, mutta saavat meidän budjetilla toimia tunnelman luojina. Nähtäväksi jää miten nopeasti nämä alkavat vilistää silmissä! 

Taikan huoneeseen päätyi pyöreä versio. Taikan taikamatto!
Supercute animal fabric
Supercute animal fabric

Jyskistä löytää joskus kivoja ylläreitä, kuten nämä viiden metrin lastenkangaspakat! Kympin per pakka. Mahottoman söpöä ompelumatskua!


2 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

ihana värikäs matto ♥

HannaKonna kirjoitti...

Tuo "itämaaantietäjä-matto" kyl sopii joulun henkeen erityisen hyvin. :) Kun sohva on harmaa niin kaipaa väriläiskiä ympärille. Aamulla tuntui kuin olisi herännyt ihan toiseen aikaan. Antiikkityylisissä matoissa kiehtoo jokin. Niiden luoma salaperäinen tunnelma. Sopivaa kotoisaa mummonkammaritunnelmaa!

Nyt pitäisi vihdoin saada taulujakin seinille! Muuton jälkeen olkkarin seinät ovat odotelleet "Niitä Oikeita" katseenvangitsijoita. Ehkä ne löytyvät tässä viimein. ;) Matto huutaa paljon tauluja ja viherkasveja kaverikseen!