sunnuntai 19. helmikuuta 2012

KAKKUAAMU
Weekend-cake

Eivät ne ole perunanpuolikkaita, vaikka siltä näyttääkin... Kakku tyyliin "kunhan-nyt-jotakin-äkkiä" ;)

Weekend-cake

Teki vaan niin maan vietävästi mieli täytekakkua että sellainenhan piti tekaista, vaikkei mitään erityistä syytä juhlaan ollutkaan. Elämä on juhla? Täydellinen on viikonloppuaamu kun saa kakkua kahvin kanssa!

Husband's surprise breakfast

Kun miehellä on töistä vapaapäivä niin on kiva yllätellä joskus aamupalalla.
Dress factory

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa... Kaappi täynnä kankaita, muttei mitään ompeluideaa...

Kaapissa on paljon kankaita joita olen varannut väreittäin tiettyihin projekteihin, mutta on myös kankaita jotka ovat ihania, muttei niille ole keksinyt oikein mitään järjellistä käyttötarkoitusta. Ei ainakaan sisustusompeluksissa. Vaatteita niin vähän ompelen... Mutta koska olen niin laiska vaateshoppailija ja kärsin ainaisesta pukeutumiskriisistä niin hyväksi havaitulla perus perusmekkokaavallani leikkasin sarjana mekkoja ommeltavaksi ihan vain sursur-perusompeluskoneellani. Niin kotikutoista, mutta saa ollakin.

Vähän nolottaa tuo muumilakanasta leikattu mekko. Aattelinpa tuossa kohti vain että saattais olla hassu lasten kanssa kotimekkona, mutten ehkä ihan pikkukakkosen tätinä aatellut ulkoilmoilla kulkea. :D


3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Availin sun blogia, niin tuli teksti että blogi ei ole enää käytössä. Voi että mikä tuskan parkaisu. EEEiiiii! Klikkasin uudestaan ja ah!!! Kaikki hyvin.
Täytyy siis sanoa, että älä vaan ikinä lopeta!
Sun blogi on niin ihanan erilainen ja persoonallinen, että minä ainakin nautin aina täysin siemauksin kun täällä käyn.
Ja teidän perhe. Ihanan tavallinen ja silti ihanan erilainen. Tuotte iloa, vaikkei tätä kautta kovin syvällisesti tutustumaan pääsekään.
Mukavaa viikkoa teille!!

tinttarus kirjoitti...

Ihana! TUo kakkuajatus ihan vaan tavallisen ihanan päivän kunniaksi. Jokainen päivä on meille uusi lahja ja taatusti kakun arvoinen!
Voih, minä tahdon tuommoisen muumimekon!!!!!Se on huikea!

Iloa päivääsi!!

HannaKonna kirjoitti...

Kiitos piristävistä kommenteistanne!

Hanna: Sepä merkillistä, En ole blogia hetkeksikään poistanut käytöstä missään vaiheessa! Koska tämä on tällainen ihan tavallisen arjen sekava hehkutusblogi niin on kyllä ollut mielessä tehdä uusi, enemmän luoville projekteille innostava "toinen todellisuus"... Inspiroiva pakopaikka missä olisi roppakaupalla harkittuja silmäniloja. Tämän blogin ei ole tarkoitus olla muuta kuin mitä arkemme tavallisuudessaan edustaa. :)

Tinttarus: Kakkujen syönnit jääköön nyt vähemmälle! Pian alkaa paaston aikakin. Voi voi kun sellainen tuntuu niin hankalalta viettää kaikkien houkutusten saartamana. :/

Muumimekosta en mene takuuseen että viihdynkö siinä oikeasti. Tuo ei edes ole kaikista kivoimpia muumikankaita mitä on. Ehkä siksi noita ei ole osannut lakanoinakaan käyttää... Kokeilen nyt välillä jotain erilaista, punaista ja vihreää garderobiini. En oikein edes tiedä mitkä olisivat minulle parhaiten sointuvat värit! Luonnon tumma tukka ja vaalea iho...