sunnuntai 21. lokakuuta 2007

SYNTTÄRIPÄIVÄ

.


Juhlat on nyt juhlittu ja jälkimainingit ovat aikas makoisat. Tarjoomuksia jäi vielä sen verran että niistä saisi vielä pystyyn toisetkin kemut!
Pakettimme pikku yllätyksineen odottamassa paperoimista.


Vintiön paketti valmiina
Juu, siivoiltukin on...tottakai


Marsipaanin mälläämistä


Sammakosta näytti tulleen ihan vahingossa joku teema-eläin kun aamulla kakkua ideoitiin. :P Jaiks, kakussani on kärpänen!Paketin avautuessa räjähti karkkirasiakin lattialle.Ooh, mikä auto tuli!Hieman jo hulinaan väsähtänyt päivänsankari...
Vielä silti kynttilät puhaltaa jaksetaan


Yksi vielä..


Phuuuuuh...sitkeä yksilö
Kivoja lahjoja tupsahti. Kiitokset kaikille!Hulinan jälkeen synttärisankari nautiskeli keskittyneesti uudesta värityskirjasta


Tiitus tokaisi vieraiden lähdettyä:

"Meillä ei ollut yhtään huonetta missä ei ollut melua. Kaikki vaan höpötti. Mää en tykkää melusta! En päässyt menemään minnekään rauhaan"
Meidän söpis rauhaa rakastava poikanen. :)Aamupalapöydässä riittää rääpittävää
Sattuu ja tapahtuu. ;)
.

6 kommenttia:

inkivääri kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut sankarille. Juhlat vaikuttivat kivoilta, ja sankari näytti nauttivan :) Juhlat ovat kivoja!

minja kirjoitti...

Onnittelut päivänsankarille (myöhästyneet kylläkin)! Kivoja kuvia.

Ja apua! Mistä tuo ihana lämpömittari on peräisin? UPEA.

Hannamari kirjoitti...

Njamskis! Makoisan näköinen kakku!
Hienoja lahjuksia Tiitus sai! Erityisesti tuohon Myyrä (kalenteriin?) kiinnitin huomiota. Olen ihastunut kaikkiin Myyrä juttuihin :)

Squickie kirjoitti...

Tiitus-herra kiittää onnitteluista!

Minja: Pöllömittari on ollut minulla varmaan pienen ikuisuuden. Enpä yhtään muista mistä mahtaa olla peräisin. :O Joskus ala-asteella varmaankin sen olen saanut...?

Hannamari: Juu, kalenteripa hyvinkin. Myyräjutuista olen itsekin tykkäillyt pienestä saakka. :) On kiva että tuommoiset naivistiset hahmot jaksaa kiinnostaa vielä poikaa. Tosin Tiitus sai kyllä tällä kertaa elämänsä ensimmäiset supersankari-hahmot; batman ja teräsmies-ukkelit! Ne nyt vaan on niin klassikkohahmot että oli ihan pakko lahjoittaa. :P Ukkeleita kun on Tiitus kovasti toivonut.

Ihmetyttää vaan miksei kaupoissa myydä esim. erilaisiin ammatteihin liittyviä tavallisia hahmoja? Jutskattiin Heikin kanssa ettei lapset pidä nykyään enää minään tavallisia roolimalleja vaan kaikki poikien leluhahmot revitään jostain leffoista ja peleistä mm. Mainospropagandaa pahimmillaan.

Mona kirjoitti...

Mahtava sammakko&kärpänen-kakku! Voi kun mäkin osaisin (alkaen ens vuonna) tehdä meidän lapselle tollasia synttärikaakkuja!

Squickie kirjoitti...

Kakku oli joo aika hupaisa ilmestys. Tehtiin ihan hetken intuitiolla. Heikin mummi jopa luuli kärpästä oikeaksi. ;)