torstai 18. lokakuuta 2007

ELÄMÄN EPÄTAYDELLISYYS TÄYDELLISISSÄ KEHYKSISSÄ

.

Mummin vanhat pienet valokuvakehykset huusivat kaapin perältä esille ottoa. Selailin koneen kuva-arkistoja josko löytäisin raameihin sopivia kuvasia. Päätin kehystää sarjan teknisesti epäonnistuneita kuvia. Sumeudet ja tärähdykset korostavat hyvin noita orastavan elämän huonoja päiviä. ;) Karu arki elämän koristeellisissa kehyksissä. Veikeä kontrasti.

Mietinkin vaan laittaakohan moni esille kuvia elämän negatiivisemmista tilanteista? Albumit kun ovat monesti onnellisia perhepotretteja täynnä ja elämän epätäydellisyydet karsitaan automaattisesti koska niitä ei varmastikaan haluta muille esitellä . Olen itse vähän sellainen lifestyle-kuvailija jolle on luonnollista ikuistaa miltei jokainen pikku liikahdus. En arastele esitellä arkea sellaisena kuin se on.

Esteettisesti en ole mikään hifistelijä kuvailun suhteen. Säästän monet "epäonnistuneetkin" kuvat kun tietyissä ympäristöissä kuva saattaa saadakin ihan uuden ulottuvuuden. Tietty rosoisuus kiehtoo.

Nämä päätyvät varmastikin eteisen seinälle, lastenhuoneen oven edustalle. Eteiseen on kertynyt perhepotrettia kohta jo ihan riittämiin. :D.

2 kommenttia:

minja kirjoitti...

Oi, mahtavat kuvat upeissa kehyksissä!

"Epäonnistuneet" ovat aina oikeastaan parhaita kuvia. Kun itse lataan kamerasta kuvia koneelle, tulee herkästi poisteltua niitä tärähtäneitä, jotka kuitenkin tarkemman tutkiskelun jälkeen osottautuvat hienoiksi ja mielenkiintoisiksi :)

Heli kirjoitti...

Ensivierailulla blogissasi. Täältä löytyi vaikka mitä mielenkiintoista. Lamput tuossa alapuolella ovat tosi kauniita!