lauantai 23. joulukuuta 2006

JOULUN LÄHETESSÄ...

.
Ei näytetä näitä sivuja Tiitukselle!...Ostin nimittäin tuon kirjan hänelle joululahjaksi. Hienoja 50-luvun autoja maalattuina kuvina! Tuossa kirja josta äippäkin tykkää! :P Keräilen tuota Taschenin kirjasarjaa, mutta tuo kirja on ihan Tiitukselle omattu keräilykappale.Taschenin toinen ihastuttava yksilö joka lähti mukaan oli tuo Valentines-kirjanen. Todella suloista grafiikkaa! Enkeli-kirja on haaveissa seuraavaksi sarjassa. :) Kirjojen hinta on 6,80 elikkä ei paha.Tiinan posselta tuli ihanainen kortti! Ilmeisesti Elsa-tyttösen käsialaa alkuperäinen design...josta äippä tehnyt painoversion?! Hieno! Kiitoksia. :)


Kortti kunniapaikalla.Keittiön ikkunaan laitoimme yksinkertaisesti vaaleanpunaisen lakanan kun ei varsinaisia jouluverhoja ollut.


Kirkkaamman punainen joulukappa särmittää muutoin hempeää tunnelmaa.


Keittiön(ja vähän olkkarinkin) vakituinen sinivihreä teema sai nyt väistyä hetkeksi punaisen tieltä. Meidän jouluvärit tosin ovat vaaleanpunainen, valkoinen ja vaaleanvihreä. Kirkkaanpunaista en osaa käyttää juurikaan. Tuntuu jotenkin "raa'alta" väriltä saada sovitettua kokonaisuuteen...Pastelliset ja murretut jutut mieleeni kun hempeilijä olen enemmälti. :)Ei kommentteja: