keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

KOLMEKYMMENTÄ
 30 years


Jaahas, 30 vee pian täynnä... En ole koskaan osannut juhlia omia synttäreitä. En ole oikein luontainen pitoemäntä. Viihdyn enemmän muiden järjestämissä juhlissa koska en osaa olla juhlinnan keskipisteenä. Mutta nyt kun sentäs pyöreitä vietetään niin mietin josko olisi edes kahville joitakin kavereita pyydellyt, mutta sattuipa vesirokkovihulainen iskemään sitten kahdelle nuorimmaiselle. Esikoinen sairasti sen jo tovin aiemmin, joten yllärinä ei tullut, mutta juuri ennen synttäreitäni... Aina ei voi valita.

Lisäksi toissapäivänä vasemman käden ranne teki tenän. Kipeytyi totaalisesti ja on ollut poissa pelistä pari päivää. Jännetupin tulehdus. Yksikätisenä toimiminen on ollut vähän haastavaa, mutta kyllä näinkin pärjää. Pahemminkin voisi olla! Onneksi käsi alkaa olemaan jo melkein toimintakykyinen kun on koittanut antaa sille lomaa. Vaikeaa se kyllä on koska mielessä on koko ajan asioita mitä haluaisi tehdä! Taitaa olla tämä tyypillinen käsityöläisen ammattitauti... Vai johtuisko siitä kun tulee 30v täyteen, niin alkaa heti kaikki kropan rempat. ;) Vanhuus ei tule yksin. 

Kevät on edustanut aiemmin minulle aina joidenkin asioiden loppua, elämän ikäviä puolia ja olen jotenkin pelännyt kevättä. Kevät on kai ihan tilastojenkin mukaan suomalaiselle luonteelle vaikeaa, täytymisten aikaa. Keväällä on eniten avioerojakin....

Kuitenkin uskoontulon jälkeen kevät sai aivan uuden merkityksen. Vietän huhtikuussa syntymäpäivää ja samalla myös uudestisyntymäpäivää! Tulin nimittäin uskoonkin huhtikuussa 2010!  Päivänkin voin sanoa. Se oli 23. huhtikuuta jolloin tein sydämen uskonratkaisuni. Kevät on siis nyt uusien alkujen aikaa!3 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

ONNEA! :) ♥

tinttarus kirjoitti...

Onnea♥ ja ONNEA♥
Siu!

HannaKonna kirjoitti...

Kiitän onnitteluista <3 Virallinen synttäripäivä on siis huomenna. :)