keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

KELTAISTA ENERGIAA

Breakfast


Taikan ja minun yhteinen aamiaisvati; viinirypäleitä, kurkkuja, paprikoita, juustonpaloja ja lihapullia. En osaa nykyään enää aloittaa päivää ilman monivitamiiniporejuomamehua! Minusta on tullut ihme vitamiinimonsteri.


Finlayson elephant duvet cover

Meillä on nyt pirteää norsua! Tämä energiapaukku käy jo ihan vitamiinien korvikkeesta.


 Pics from underground design and graphics magazine

Ikivanhasta designia ja hipstergrafiikkaa sisältävästä Bulgaria-lehdestä nappasin pari hassua kuvaa poikien huoneen julisteartsuksi. Vasemmanpuoleisen kuvan teksti: "Creativity is love... Make love, not war. (In loving memory of all those who have suffered. Please no more hate.)" Kuvan valkoinen kehys on muuten isäni tekemä!

Mahtaakohan kyseistä lehteä olla enää edes olemassa?Tenho's drawing table

Ja ihan niinkuin turkoosia ei olisi meillä jo riittämiin. Tulipa maalattua yksi turkoosi tuoli lisää. Tämä aiemmin puunvärinen käsittelemätön kirppislöytötuoli koreilee nyt Tenhon työpöydän ääressä.
Tiitus' cornerTelephone play

Valkoinen, edesmenneen mummini ilmapuntarista aikoinaan irroitettu ja valkoiseksi maalattu muovinen hirvenpää on etsinyt paikkaansa ja nyt keksin soveltaa siitä jonkinmoisen lukuvalaisimen pidikkeen Tiituksen hämyisempään nurkkaukseen. Sarvipää odottelee vielä itse lamppua...Viime viikonloppuna tuli käväistyä Jyväskylän kädentaitomessuilla, mutta tuntui että silmissä vilisi ne kaikki tuotteet ja tarvikkeet. Muutamia silmiinpistäviä juttuja siellä tuli toki vastaan, mutta kun ei itsellä ole ideaa mitä tarvitsisi niin ähky iskee aika äkkiä. Joitakin mielenkiintoisia kirjoja siellä oli, mutteivät nekään mitään erityisen edullisia.

Ensi lauantaina olisi luvassa naisille järjestetty erikoispäivä Tikkakosken kirkolla. Järjestäjinä paikallinen helluntaiseurakunta ja luterilainen seurakunta. Toivon pääseväni sinne ja saavani kohdata ehkä uusia tuttavuuksia! 

Viime viikonloppu menikin kokonaisuudessaan harvinaisen sosiaalisissa merkeissä minkä jälkeen olen ollut tosi energinen koko viikon. Tuli tavattua ystäviä joita en ole nähnyt aikoihin. Pitkään on ollut niin perhekeskeistä elämää että kaipaa välillä muutakin äksöniä ympärille. Jospa tulevakin viikonloppukin toisi jotain uutta väriä.
3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanan näköinen koti! Ja mitä herkkuja!

Lotta kirjoitti...

Hei mimmosessa tilassa ja miten maalailet noita tuoleja?

Mulla olis neljä mun isoisän vanhaa ruman keltasta (sapenkeltasta, lähinnä) pinnatuolia, jotka tahtoisin maalata, kun vanha maalipinta on halkeillu. Hiotko vanhan pintakäsittelyn pois? Vai otatko jollain tökötillä? Miten suojaat ympäristön ja missä huoneessa yleensä saat maalattua? Kyselee maalarinoviisi kerrostaloasuja :).

HannaKonna kirjoitti...

Lotta: Olen hionut lähinnä vain vähän pintakarheaksi. Olen tosi laiska hiomaan kunnolla tai pohjamaalaamaan mitenkään... Lakattu pinta vaatii enemmän hiomista kuin maalattu pinta.

Maalaan ihan milloin missäkin. Keittiössä tai olkkarissa (mieluiten paikassa jossa saa ikkunan tai oven auki) vesiohenteisella huonekalumaalilla joka kuivuu nopeasti eikä haise kovin voimakkaasti.