sunnuntai 11. joulukuuta 2011

PAPERIN PAULOISSA


Crafting papers

En ole pitkään aikaan askarrellut paperista yhtään mitään. Pitää tälläkin saralla elvyttäytyä siis... Laatikot reilusti esiin ja vieläpä keittiön pöydälle kaikkien riesaksi, vaikka se työpajakin löytyisi. ;)

Selityksenä tuohon lienee se että miehen aamuvuorot on sanelleet viime aikoina ompelutouhujani. Kun itsellä olisi parhaiten aikaa ommella myöhään iltaisin (väsymyksenkin kustannuksella) niin mies joutuu menemään koisimaan ja en voi alkaa terrorisoimaan ompelukoneella yöunia. Työhuone/makuuhuone-kombinaatio ei oikein toimi.

Edellisessä asunnossa (3 huonetta + keittiö, 80 neliötä) kamppailtiin näiden ongelmien kanssa ja itse ahtauduin ko. asunnossa loppujen lopuksi tilavahkoon vaatehuoneeseen rojuineni, mutta tajusin ettei niin pienessä tilassa VOI työskennellä koska tila kuumeni valaisimen ja ompelukoneen myötä niin äkkiä! Olen vieläpä superhikoilija, joten melko pian halusi ulos kammiosta...

Nyt tilaa on kuitenkin 91 neliötä, 4 huonetta + keittiö ja silti tuntuu että tilaa on liian vähän projekteilleni. Ollaan pyöritelty järjestystä mielessämme ties miten, mutta aina vaan joku kompastuskivi on edessä. Kaikkia lapsia ei haluta enää yhdistää samaan huoneeseen koska näin on ollut lasten kantilta toimivinta.

Olkkarin puolelle levittäytyminen ei hirveästi houkuttele kun jotenkin haluaisi edes YHDEN huoneen olevan kodissa suht siisti yleinen tila... Etenkin koska eteisaula ja olohuone on melkein yhtä avointa tilaa.
Retro picture magnets

50-luvun lehdistä löytyy hupaisia kuvia vaikkapa magneeteiksi. Liimasin nuo kuvat vahvalle puupahville, lakkasin ja taakse kiinnitän vielä magneetit.


Paperhearts


Joskus tuntuu että ajatus lähtee tekemisen myötä vähän liiaksikin rönsyämään alkuperäisestä suunnitelmasta. Ei näitä varmaan voi enää joulukoristeiksi kutsua, mutta koristeiksi kuitenkin. ;)

Vanhat lehdet ja kirjat ovat oivaa ja esteettistä leikkelymateriaalia (paitsi tietty arvokkaimmat antiikkiaarteet, jotka kuuluvat antikvariaatteihin).Paperhearts


Paperhearts

Pinta lakattuna ja reunat viimeistelen vielä koristepistoin kirjontalangalla.Taika's typical mood again ;)

Taika ihmettelemässä äitin tekeleitä ilmeillen.
Ei kommentteja: