keskiviikko 28. joulukuuta 2011

MYRSKY ULKONA JA MYRSKY SISÄLLÄKirjaimellisesti! Raivoisa tuuli on paukuttanut ikkunoita ulkona ja sisällä on paukkuneet hermot ja huonekalut.

Huhhuh, aina siinä kohtaa kun isompia huonejärjestelyjä on kohdattavana, sitä kadehtii minimalistisempia koteja, joiden järjestystä on vaivatonta pyöritellä miten vain. Tässä sitä sitten varmaan loma meneekin tavaroille uusia paikkoja etsiessä ja turhaa pois laittaessa vaikka suunnitelmana oli tehdä kaikkea muuta... Nyt ei tee ainakaan mieli yhtään heittäytyä käsityöprojekteille kun silmissä vilisee joka puolella ja poikien huone on pakko saada jonkinlaiseen kuntoon ennenkuin pojat tulevat takaisin hetkellisestä lomaevakosta. No, ei tätä operaatiota huvita kyllä alkaa uudenvuoden aattonakaan tehdä joten voiton puolella jo ainakin ollaan...


Vihdoin pistettiin tilaukseen se kauan kaivattu sohvakin. Ikean Karlstad ja kyseinen harmaa sävy.Nyt voimme samaistua poikien tähänastiseen nukkumakokemukseen kadun puolella, nukkuessamme heidän entisessä huoneessaan. Olen iloinen poikien puolesta että heillä on nyt huone takapihan puolella. Katutason melua lukuunottamatta, nykyinen makuuhuone on kaikinpuolin muuten tosi söpö ja valoisa. :) Huoneeseen jäikin enemmän liikkumatilaa parisängyn ympärille kuin alkuun kuvittelin!
Ei kommentteja: