maanantai 26. joulukuuta 2011

HEI ME MUUTETAAN!Siis huoneesta toiseen. ;)


Luultiin jo että ollaan pyörittelyt pyöritelty, mutta tultiinkin tässä siihen lopputulokseen että pojat tarvitsevat selvästi omat lokeronsa ja nykyisessä pienessä huoneessa meno on jatkunut niin riitaisana että NYT jaetaan isoin peräkammari "poikien paratiisiksi" ja otetaan pikkuhuone makuuhuoneeksi. Kerrossänky menee palasiksi ja kumpikin pojista saa omat erilliset sänkynsä ja PALJON leikki- ja pelitilaa. Vihdoin kummallakin on selkeästi omat puoliskonsa, pöytänsä ja tavaratilansa.

Heh, "peräkammarin pojat", tupsahti mieleeni. ;) Huone on kirjaimellisesti peräkammari.

Asunnon tilanjako tulee nyt olemaan sikäli looginen että toisessa päässä kotia on lastenhuoneet ja toisessa aikuisten nukkuma- ja oleskelutilat. Aikuisten iltapuuhastelua ajatellen tuo on hyvä juttu. Lapsilla sekä aikuisilla tulee olemaan enemmän rauhaa ja yksityisyyttä. Omalla kohdalla tämä tosin tulee tarkoittamaan ompelunurkkauksen valtaamista olohuoneesta. Mielelläni olen halunnut aina pitää yhden tilan kodista kokonaan muuna kuin työtilana, mutta pääasia että saa ommella häiritsemättä kenenkään yöunia! Ihanaahan se on että makuuhuone on VAIN makuuhuone.

Tällaiset projektit tuppaa yleensä menemään kaaokseksi jos ei ole tietoa minne mitäkin kalustetta kuskataan ja ei jaksa alkaa piirtelemään paperille kovin isoja suunnitelmia. Mies sitten teknisesti osaavana mittasi ja mallinsi huonekalut ja huoneet omalla suunnitteluohjelmallaan ja kalusteita on tosi helppo pyöritellä vapaasti pohjan päällä!Room change


Ei kommentteja: