maanantai 26. toukokuuta 2008

YLÄKAUPUNGIN YÖ 24.5.

.Taas se sitten oli, paikallinen yön mittainen kulttuuriryöppy nimeltä Yläkaupungin Yö. Itseasiassa tänä vuonna kyseistä tapahtumaa ei voinut niinkään yöksi kutsua sillä jostain syystä suurin osa ohjelmatarjonnasta päättyi jo yhdeltä yöllä!? Museot sulkivat ovensa jo peräti kymmeneltä. Aiempina vuosina ohjelmaa on kestänyt aamuviiteen saakka! Höh. Mikä Yö se tämmöinen on?

Jokatapauksessa, teema oli kuitenkin kiinnostava sillä tänä vuonna aiheena oli "tee se itse" eli kirpparimeininkiä, kierrätysdesignia, tuunaustyöpajoja ja omakustannemusiikkia oli luvassa.

Muutamia kuvasia paikan päältä...60-lukuhenkinen meganutturani keikkui päälaella syötyään ensin sisäänsä parit sukkahousut! :DTämä oli ilmeisimmin joku liikkuva galleria...Cultural Youth-pippalot Ilokiven terassilla. Väkeä lappasi kiitettävästi.
Värikästä väkeä tosiaanYleisögraffitin maalausta


Simba kokkaa kasvissapuskaa perinteiseen tapaan......ja vieressä käristeltiin puikuloita lihaisaan makuun


Mieheni ryöpyttämässä riimejään mikin varressaAina kun vastaan tulee inspiroiva idea niin tottakai se pitää kuvata! Tässäpä on juuri sellainen. Yliopiston aulassa oli esillä kirpparikankaista valmistettuja juhlapukuja joiden taustalla oli tämä taulujen ripustusseinänä toiminut kalaverkko. Minusta ihanan leikkisä idea vaikka kotiinkin! Verkkoonhan voisi vapaasti kiinnittää mitä vaan mukavaa sälää rei'ittämättä seiniä nauloilla ja propuilla. :)


Kesän uusia tapahtumia odotellen.


1 kommentti:

Tiukunen kirjoitti...

Vanha kunnon Yläkaupungin Yö.. :) Kivankuuloinen tuo tämänvuotinen teema. Itse en kyseiseen tapahtumaan valitettavasti ole päässyt neljään vuoteen, mutta sitä ennen tuli oltua meiningissä mukana monena vuonna. :)