lauantai 24. toukokuuta 2008

AAVETALOJA

.Abandoned places-sivuilla on tarjolla huikeita tunnelmia hylätyissä taloissa (klikkaa kuvaa). Googlaamalla sanalla "urban exploration" löytää aiheeseen liittyen paljon osumia. Autioiden talojen valokuvaaminen olisi varsin kiehtova ja jännittävä harrastus! Jyväskylässä vaan potentiaalisia kuvauskohteita saa etsiä urakalla ...


.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Sulla kivoja aiheita aina täällä blogissasi! Ja hienoja kuvia.. Ja aina jotenkin niin antaumuksella kirjoitat joistakin aiheista :)! En muista olenko joskus kommenttia jostain laittanut, mutta nyt piti jättää puumerkki! Mukavaa kesää teidän perheelle! Riikka

Diina kirjoitti...

Oi kiitoksia kuvakehuista! Tuollaiset kommentit piristävät päivää ihan älyttömästi! :)

Kyselit järkkärin objektiivista, ja jos nyt ihan kärryillä olen, niin taitaapa olla ihan tavallinen objektiivi. Tosin ei-järkkäri kameran lähikuvat on otettu makro-asetuksella :)

Squickie kirjoitti...

Kiitoksia kauniista kehuista Riikka! :) Käyn tosiaan koko ajan eräänlaista henkistä taistoa tämän blogin kanssa kun se on muuttumassa pikkuhiljaa melko sekavaksi massiivisen aihevyöryn takia. Tarvitsisin ainakin kymmenen erillistä blogia jotta saisin käsiteltyä eri aiheita selkeämmin omissa lokeroissaan! Muttei minulla riitä mitenkään aika eri blogien pitämiseen joten tyytyminen on tähän kaikenkirjavaan läjään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on just tän sun blogin juju kun aiheet vaihtelee niin kivasti :) Riikka

kataliina kirjoitti...

Moikka, sattumalta törmäsin kivaan blogiisi, palaan varmasti vielä uudelleen. Nyt on ihan pakko päästä tsekkailemaan noita ihania kummitustaloja, kiitos linkistä! :)