perjantai 9. toukokuuta 2008

KAHDEN KERROKSEN VÄKEÄ

.


Tästä se kaikki sitten lähti:
tapetin irrotustalkoot.

No nyt se aika sitten koitti! Nimittäin kerrossänky tuli meidän talouteen hankittua. En pidä itseäni mitenkään kerrossänkyjen ylimpänä ystävänä mutta käytännön syistä sellaisen hankkiminen oli tässä elämäntilanteessa välttämätön ratkaisu.

Etsiskelin sopivaa sänkyä aika pitkään. Melkein kaikissa markkinoilla olevissa kerrossängyissä sänkyjen väli on niin matala ettei alasängyllä mahdu aikuinen istumaan joten päädyimme sitten ostamaan parvisängyn johon nikkaroimme itse alasängyn. Löysimme huutonetistä läheltä kotikaupunkiamme perussiistin parvisängyn jonka maalasin valkoiseksi. Sänky ei näytä enää niin hallitsevalta valkoiseen seinään sulautettuna.
Riemuhan siitä syntyi! Isommalle oli seikkailu päästä ekaa kertaa korkealle majailemaan. :)Alapetikin vihdoin valmiina. Alasängyn joutui asentamaan hieman normaalia korkeammalle jotta sängyn etulaita säilyi nätisti linjassa tikapuuaskelman kanssa. Saapahan sängyn alle nyt enemmän säilytystilaakin. :)Säilytimme paikallaan myös parvisängyn mukana tulleen pöytätason. Toimii oivana yöpöytänä ja nuorimmaisen omana touhuilutasona. Yläsängyn pohjaan suunnittelin vielä verhotankoa verhoa varten jolloin alatilasta saa kivan majamaisen piilopaikan. :)


Onni on oma pehmeä peti!4 kommenttia:

Diina kirjoitti...

Voi oispa mullakin ollu pienenä tollanen pesäkolo! Ihanalta näyttää, jotenkin niin raikkaalta ja valoisalta. Verhotankoidea kuulostaa täydelliseltä! :)

inkivääri kirjoitti...

Hyvältä näyttää :) Ja lapsilla ainakin on varmasti hauskaa!

minja kirjoitti...

Ihana! Tosi kiva :)
Semmonen verhosysteemi on taatusti lasten mieleen.

Liisa kirjoitti...

Tästä tuli jotenkin tosi hyvä mieli. Voin niin hyvin kuvitella lasten ilon ja onnen, varsinkin, jos teet vielä verhon. Ja todella hienot lakanatkin on.