torstai 24. huhtikuuta 2008

HAMANOVIISIT

.


No nyt! Tulipa viimein hankittua ne kauan aiotut hamahelmet! Tai..."hama" kun kyseessä on Bilteman halpiskloonituote. Jättipurkillinen noita onkin joten helmiä piisaa joksikin aikaa. :)



mjam

Eka testinallukka kärähti noviisin käsittelyssä. Ohjeissa ei lukenut tarkkaa silitysaikaa joten minätyttö silitin sitten varmuuden vuoksi kunnolla! ;)


Seuraavat kokeilut sujuivatkin sitten vähän paremmalla menestyksellä! Tosin kuvan auto on jo historiaa. Pieni tihulainen ehti sabotaasin teille...mutta kyllähän kiltti äippä tekee aina uusia. ;)


.

5 kommenttia:

Ihan tavallinen Outi kirjoitti...

ui, mie tein noita kanssa pienempänä.. miulla ei vaan ikinä ollu noin kivoja värejä :/ enkä myöskään koskaan osannut päättää miten paljon helmiä pitää sulattaa: jos liian vähän, niin teokset vaan hajoilivat, ja jos liian paljon niin tuloksena oli vaan lätty ja sulanut helmeilyalusta :D

Anonyymi kirjoitti...

OO nuo halpishamakloonithan on ihan täydellisen värisiä! :O

HannaKonna kirjoitti...

Juh, paljon kivoja sävyjä löytyy tuosta purkista! :) Ihan sattumalta vaan tuli tuo purkki vastaan Biltemassa käydessä joten pakkohan se oli napata. Purkissa tuli mukana myös muutamia alustoja mutta totesin alustat huonommiksi kuin originaalit hama-alustat. Piikit ovat jotenkin harvemmassa noissa alustoissa ja osa helmistä ei sula niin helposti kiinni toisiinsa. Jotenka siis oikeita hama-alustoja kannattaa käyttää jos Bilteman helmillä mielii tehdä!

Anonyymi kirjoitti...

oi, kivoja!

Anonyymi kirjoitti...

Vau! En ole ikinä tehnyt noita, mutta kivaa olisi. Sain viime synttärilahjaksi tuollaisista tehdyn timantin, mistä voisi väsätä rintaneulan tai jättikorviksen...

En muista käydä kurkkaamassa tätä kuvablogiasi tarpeeksi usein. Teet paljon hienoja juttuja.

-Aikku.