tiistai 8. huhtikuuta 2008

UUSI TUKKA

.


Tässä muutama päivä sitten intouduin värittelemään pehkoanikin Ekolon mustalla luomutukkavärillä. Tosi harvoin tulee muuten tukkaa värjättyä joten soin nyt taas pienen piristyksen kevään ja synttäreideni kunniaksi. :).

6 kommenttia:

minja kirjoitti...

Kaunis olet!

Kerro sitten kuinka hyvin pysyi :) En ole vielä uskaltautunut Ekolon väreillä värjäämään.

Sipriina kirjoitti...

mä tykkän tosi paljon tästä sun kuvasta :)
Mulla oli vuosia sitten just tommonen pitkä tukka ja otsahiukset ja just mustat hiukset, mut sit leikkasin lyhkäseks ja nyt nää on kasvanu ja kikkarat päässä, mut ehkä vielä joku päivä, kuhan nää hiukset kasvaa, niin vetäsen taas otsiksen ja voin pitää tolleen auki hiuksia :)

Laiza kirjoitti...

Oi miten kauniit hiukset! <3

Anonyymi kirjoitti...

lovely

Squickie kirjoitti...

Minja: Tämä on minullekin ensimmäinen kerta luomuvärillä! Hyvin on tähän mennessä pysynyt vaikka olen hiuksia pessyt jo moneen kertaan. :) Parin kaverin esimerkistä päätin itsekin kokeilla kasviväriä vaikka vähän epäilyksiä oli värin pysyvyydestä. Toivotaan että väristä olisi iloa vielä pitkään kun tosiaan aika kallista tököttiä oli! Ihaninta värjäysprosessissa oli kun ei tullut mitään hirveitä hajuja ja päänahkaa ei kihelmöinyt eikä kuumottanut. :) Ihan kokeilemisen arvoista ainetta tämä on!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!ihan hirveesti kiinnostaa että saitko tosiaan santen "henna" värillä noin mustan lopputuloksen?Vai oliko kyseessä herbatint?itse oon monesti värjänny santen punasella.mutta musta kiinnostaisi hirmusti!