sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

HIRVENPÄÄTÄ JA HAPANKAALIMEHUA

.

Vieraillessamme entisessä asunnossamme jossa pikkuveljeni nykyisin asustelee, löysin nämä kaksi asuntoon unohtunutta esinettämme; maatuska-aiheisen hapankaalimehutölkin ja muovisen hirvenpään joka on joskus ollut osa ilmapuntaria. Revin pään irralleen massiivisesta mittari-osasta ja maalasin spraylla valkoiseksi. Hirvi on kyllä aika aavemaisen näköinen!
Juoman valmistajan nimi herätti hieman hilpeyttä. ;) Muistaakseni tuo tölkki on ostettu jostain kesämatkan varrelta... Sisällön herkullisuudesta en mene takuuseen!

Huuuuuuuu


.

4 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Hirvenpää on hauska, seinälle kiva esine.
En ole aikaisemmin kuullutkaan Arktisesta At-Vihanneksesta, toimiiko se vielä ja Suomessako.

Sirius From Junttila kirjoitti...

aivan ihana tölkkinen.
Laitilan juomatehtaalla on kivan värisiä etikettejä ja pulloja/tölkkejä kanssa!

Tiukunen kirjoitti...

Maatuskatölkki on todella hieno! :)

Muistan tuota hapankaalimehua joskus myynnissä nähneeni, mutta eipä ole tullut ikinä maistettua.. Varmasti aika eksoottinen makuelämys! :D

Herttainen kirjoitti...

Ihana toi tölkki! Mekin ostettiin lähikadun intialais-srilankalaisesta kaupasta ihan koristeeksi hauska lasinen fanta-pullo, vaikka sen vois kuvitella juovansakin. Hapankaalimehua en ihan ekana maistais :D

Näin Berliinissä yhdessä sisustuskaupassa hauskan sellaisen pehmohirven (ja oli muitakin eläimiä), tai siis sen pelkän pään, jonka vois laittaa seinälle. Se oli kans aika vekkuli. Teidän pää näyttää ainakin leluksi kelpaavan hyvin :)