lauantai 16. helmikuuta 2008

VIHREÄN VILLAN LUMOA JA LAKANOIDEN RAIKKAUTTA

.


Tosiaan, lempivärejäni ei tarvitse varmaankaan kauaa arvuutella. Pinkki ja vihreähän ne! Tosin vihreän olen rajannut nykyään pelkästään makuuhuoneeseen luottovärini vaaleanpunaisen kaveriksi. Vihreään minulla on hieman kaksijakoinen suhde. Aika ajoin saan siitä överit ja väri pitää piilottaa joksikin aikaa kunnes taas rakastun siihen täydellisesti! En oikein ole vielä päättänyt mitä vihreästä oikein ajattelen. Se edustaa minulle asiaa johon ei osaa muodostaa selkeää suhdetta. Väri jota mystisesti rakastaa mutta alkaa vihaamaan liiallisuuksina.
Kierrätystä kaverien kesken.


Mutta tässä aivan tajuttoman ihana lahjoitus ystävältäni joka siivoili nurkkiaan ja raaski antaa minulle tämän hehkeän villaviltin! Todella keväinen ilmestys. :) Ihme jos tuollainen ei mieltä raikasta huononakaan aamuna!


Netti ei kertonut mitään viltin suunnittelijasta Kyllikki Pulkkasesta. Lieneekö sitten joku paikallinen(?) pienyrittäjä jonka työt eivät niin tunnettuja? Pitääkin kysäistä viltin entiseltä omistajalta josko alkuperästä jotain infoa irtoaisi.
Lakanakaapin raikastus


Lakanalahja äidiltäni. Pirteää retrotunnelmaa.


Ripaus nostalgiaa. Kaksi alimmaista pussilakanaa ovat mummini vanhoja ja hyvässä kunnossa edelleenkin. Kaunista ja perinteikästä linjaa. Lakanat ovat tosin nykystandardin mukaisiin täkkeihin hieman liian lyhyitä. Ennen taisivat mitat olla hieman toisenlaiset. Mummin vanhoihin täkkeihin nuo lakanat kyllä natsaavat ja minulle ainakin passaavat kun olen tällainen pikkutappi. ;)


.

5 kommenttia:

minja kirjoitti...

Slurps miten herkulliset värit ja yhdistelmät!
viltti on ihana :)

arleena kirjoitti...

Vihreä juuri tuo kirkas aika puhdas vihreä on myös oma suosikkini. Sopii hyvin pinkin kanssa. Herkullinen yhdistelmä.

inkivääri kirjoitti...

Vanhoissa lakanoissa on jotain niin herttaista -- en pysty vastustamaan niitä lain :)

maijja kirjoitti...

Minullakin on monia mummun vanhoja lakanoita - ne on ihanasti pehmentyneitä! Hyvä idea tuo kavereiden kesken kierrättäminen! Voisi toimia verhoissakin?

arleena kirjoitti...

Hanna hei, blogissani on sinulle tunnustuksia