lauantai 2. helmikuuta 2008

LAKANAKAAPIN PENKOJAISET

.


Huhhuijakkaa mitä kaikkea liinavaatekaappiin olikaan päässyt kertymään! Oli pakko ottaa silmä käteen ja karsia turhuuksia ja tehdä tilaa uusille OIKEILLE käytännön ihanuuksille. :)

Paljon sellaisia lahjana saatuja ns. "vihertävänkukertavia" tusinalakanoita on kertynyt. Ne usein jäävät kaappiin pyörimään kun en vain osaa käyttää mitään mikä ei millään tavoin vastaa makuani eikä niitä lakanoita viitsi heti kiertoonkaan laittaa (tällaisena herkkänä ja hienotunteisena). :) Jotkut kuosit ovat (öh) aika mauttomia ettei niistä oikein keksi sellaisenaan mitään ommeltavaakaan..hmmm...ellei sitten värjäile tms. modifiointia.

Tällä kertaa poikkeuksellinen tapaus oli nippu hennon vaaleanpunakuviollisia tyynyliinoja joille keksin heti uuden muodon; ajattelin hyödyntää kankaita nukkien vartaloiden materiaalina.


Kasa mintunvihreitä jättityynyliinoja...öö, eikä meillä ole edes jättityynyjä!? :D Mintunvihreää en ole jostain syystä osannut koskaan käyttää juuri missään vaikka se kaunis ja nostalginen sävy onkin. Saatanpa keksiä noille kankaille uusiokäyttöä hyvinkin yllättäen kunhan pengon hieman inspiraatioita ja sehän ei tuota ongelmaa ainakaan täällä blogistaniassa! :D


Tämä söpö vauvan lakana on minun vanha ja sen tulen säilyttämään...joskaan en tiedä säilyykö se ihan tässä originaalissa muodossa. Luultavimmin tästä syntyy ainakin suloinen muistorikas laukku pitsin kera. <3.

Ei kommentteja: