maanantai 27. marraskuuta 2006

LANKOJEN LOISTETTA

kukkasia ja kärrynpyöriä(taustalla)


Helmivirkkauskokeilu...Pitiköhän tuosta tulla joku laukku??


tilkkuja

ISÄNNÄLLE LAPASET


Siitä se sitten eteneepi. Tosin kerrosten vaihtumiskohdassa jotensakin silmukoiden määrä ei natsaa mallikuvion kanssa...mutta kuvion pientä muotoeroa ei huomaa juurikaan.


Aloitelmaa...


Langan väri melkein sama kuin silkkisessä omenan/limenvihreässä tyynyssä. Näyttää kuvan valossa keltaisemmalta kuin luonnossa.
Aloitin piiiitkän tauon jälkeen neulomaan lapasia Heikille kun raivostutti ainainen valitus hukkuneista lapasista! Meidän isännällä ei tahdo käsineet pysyä koskaan tallessa, heh...Erään tekemäni reggae-kaulaliinankin onnistui hukkaamaan *snif*. Ounou jos nuo lapaset hukkuu! :O Tulee aikas hienot funkyt lapaset nimittäin!

En ole koskaan neulonut mitään kirjoneuleita enkä sen kummempia. Nyt himottaa madaltaa kynnystä kokeilla jotakin erilaista. Minulle on kouluajoilta jäänyt pienoinen neulomiskammo kun piti vääntää mm. villasukkaa ja minulla se oli työn ja tuskan takana! Käsityönopekin oli aika pelottava yläasteella ja tappoi innostuksen. :/ Lisäksi kun surkea ja hidas laskupää niin sekosin aina silmukoiden laskemisessa jne. ja jotenkin se jatkuva työn purkaminen turhautti älyttömästi.

Jostain syystä virkkaaminen tuntui luontevammalta ja jossain vaiheessa virkkailin mitä erilaisempia pitsisysteemejä. Löysin niitä varaston kätköistä pussillisen...kukkia, tilkkuja ja muuta kivaa. Niistä pitäisi kehitellä nyt jotakin uusia tuotoksia ettei pyöri vaan tyhjänpanttina.Ei kommentteja: