maanantai 27. marraskuuta 2006

ANTIIKKIAARTEITA


.aterimia


kirpparilöytöSain äidiltäni mummini vanhoja keittiövälineitä joista teen vitriinitauluja. Nuo ylimmässä kuvassa näkyvät reunimmaiset haarukat(3kpl)ovat pappani työstämiä. Sota-ajalta... Pappa kun oli peltiseppä. Haarukat ovat käyttökelvottomia joten haluan ikuistaa muistorikkaar esineet tauluiksi.

Alemmassa kuvassa 2kpl pieniä vanhoja japanilaisia lautasia kirpparilta(1€/2kpl). Harmi vaan kun toisen lautasen reunasta on pieni pala lohjennut. Se ei haitanne kuitenkaan paljoa.

Tuo ylemmän kuvan yläkulmassa näkyvä höyrytyssiivilä(tietääkseni?) on myös tosi kaunis ja siitä ajattelin kehitellä valaisimen...ehkä... ellei jotain muuta tupsahda mieleeni.Lusikoista(joita pitää kerätä vielä lisää) meinasin toteuttaa keittiön pöydän yläpuolelle kynttiläkruunun. Idea on vilahdellut varmaan ties kuinka monessa sisustus-lehdessä mutta pöllin sen ronskisti ja toteutan oman näkemykseni. :) Olen hulluna kaikenlaisiin roikkuviin mobiileihin ja killuttimiin! Nyt talveksi olisi ihana saada ikkunaan viritelmä valkoisista höyhenistä ja kirkkaista helmistä. Laitan kuvan het kun saan aikaiseksi. :)

Ei kommentteja: