sunnuntai 27. marraskuuta 2011

MAALINTUOKSUA

Jesus stickers

Kirpparilla tuli vastaan kauniita kimaltelevia Jeesus-tarroja.
Giant strawberry curtrain

Meidän vähän omalaatuinen näkemys talviverhoista. ;)


Keittiön pihlajanoksa-verho alkoi tuntumaan liian kesäiseltä. Ja tilalle jättimansikoita! :D Onhan tuo verho vaaleampi ainakin, heh... Mansikkaverho tuli kirpparilla vastaan. Tykästyin ja mielestäni se sopi hyvin keittiöön. Sopivan graafinen, vaikka ehkä hieman liian iso kuvio pienehköön keittiöön.

En ole ollut koskaan mikään jouluverhoharrastaja ja tuskin vaihdan verhoja koskaan jos johonkin tykästyn, joten meidän keittiössä on ainakin tänä talvena mansikoita. ;)


Joulukoristeitakin on yleensä minimaalisesti. Joulukuusi ja valot ikkunoissa riittävät minulle. Tänä jouluna haluaisin kyllä rakentaa seimiasetelman jonnekin. Himmelistäkin haaveilen. Sellaiset koristeet ovat mieleeni jotka voivat olla koko talvikauden esillä.Jesus pics on the toiletwall

Joulu on sitäpaitsi Jeesuksen juhla ja meillä Vapahtajan juhliminen ei rajoitu vain jouluun ja pääsiäiseen. Jeesus on läsnä sydämessä ja mielessä, esillä ja mukana elämässä vuoden jokaisena päivänä.Painted chairs

Pari tuoliakin sain tuossa maalailtua parilla eri sinisen sävyllä. Vielä muutama jäljellä. Tummempi sininen ja violetti tulossa ainakin noiden kaveriksi.

Kommenteissa tulikin tajuttua maalinmiksausmokani... Saa nähdä miten kuivumisen kanssa käy!
3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Hei, millä oot maalannut tuon etummaisen? Mulla olis tuommoinen sävy juuri hakusessa :)

HannaKonna kirjoitti...

Nuo oli itse keskenään sekoitettuja perussävyjä pikkupurkeissa. Tajusin äsken että olen sekoittanut keskenään sekä alkydi että akrylaattimaalia! Niitä pikkupurkkeja oli kaupassa rivissä samassa hyllyssä, toiset Miranolia ja toiset Helmeä. Nappasin vaan tiettyjä sävyjä silloin kiireessä katsomatta tarkemmin. Tuolien kuivuminen kestänyt ihmeen kauan. Saa nähdä onko tullut epäsopiva yhdistelmä!?

HannaKonna kirjoitti...

Seuraavat tuolit maalaan kyllä vesiliukoisella maalilla ja katson vähän tarkemmin purkkitekstit. ;)