perjantai 28. marraskuuta 2008

KEWPIEEE!

.

Mikä onnenpäivä! Tällainen kewpie-nukkeyksilö tuli kirpparireissulla vastaan muutamalla eurolla! Rakastan niin noita nimenomaisia retronukkeja. <3> Muistan lapsuudestakin yhden tuon tyylisen nuken.
Pieni palanen sydänretrokangasta lähti myös eurolla mukaan samalla reissulla... se näytti heti siltä kuin siitä kehkeytyisi kewpie-nukelle joulumekko! :)Pitsejä ja nauhoja, nukketaiteilun suurkulutustavaraa! Lähikirpparilla on eräs aarrepöytä tulvillaan erilaisia nauhoja ja pikkuhörsyöitä pikkurahalla
(kiitos Tiina-kamulle vinkkauksesta! ;))Olen huomannut että pienilläkin silkkinauhamäärillä (ja paljolla muullakin) rahastetaan askarteluliikkeissä törkeästi (ei huvita maksaa lähinnä vain järeästä muovirullasta) mutta noissa paketeissa on matskua ihan kivasti hintaan nähden!


Kyllä vain kirpparointi taas kannatti.

.

7 kommenttia:

Piu kirjoitti...

Mitä kirppareita yleensä koluat Jyvskylässä? Itsepalvelukirppareiden tarjonta on mielestäni surkeaa Jyväskylässä, Laukaantien marketti on tosin suuri, mutta tavara todella heikkolaatuista, mutta kallista.

Vaahtera kirjoitti...

Meillä on tuollainen nukke! Saunaleluna aina se on ollut :)

Squickie kirjoitti...

Piu: Olen todennut ihan saman asian. Jyväskylän kirppareiden taso on tosi huono/kallis yleisesti. :/ Itse käyn useimmin juuri Laukaantien jättikirpparilla josta tämänkertaisetkin löydöt ovat peräisin. Kyllä sieltäkin löytöjä joskus tekee jos vaan jaksaa kierrellä mutta kankaat ja astiat siellä ovat miltei kaikki ryöstöhintaisia! Enkä tajua myöskään sitä miksi uusien rihkamatuotteiden jobbaajille on uhrattu niin paljon myyntitilaa?? Jotenkin ei yhtään sovi kirpparimentaliteettiin..

Vaahtera: Meilläkin nukkeneiti majailee kylppärissä tällä hetkellä. :)

mimmu kirjoitti...

mulla on kanssa lapsuudesta tuo nukke, ei tosin noin siisti. Tämäkinhän om päässyt uustuotantoon..

Mona kirjoitti...

saunalelunukke! oma kappaleeni oli jotenkin mutkan kautta joutunut tätini luokse, missä aasa otti sen seurakseen nurmelle pesuvatiin! enpä tiennyt että niillä on nimikin... tiedätkö mistä nimi tulee? mitä tarkoittaa?

Squickie kirjoitti...

Mona: Törmäsin joskus sattumalta kewpie-nukkeihin kun näin absurdin Tarako Pasta sauce-mainoksen youtubessa. Mainoshahmo Kewpie Tarako on siis chilipapu jolla on kewpie-nuken pää. Googlasin hakusalla "kewpie dolls" ja huomasin että kewpie on ihan oma genrensä.

Kewpie-nuken historiaa wikipediassa: http://en.wikipedia.org/wiki/Kewpie_doll_(toy)

Nuo ihan antiikkiset kewpiet on kyllä söpöjä! Tuo oma "kylpynukke" edustaa modernimpaa aikakautta mutta on silti kiva retrolelu. :)

=w= kirjoitti...

Heiii, mäkin otin just tosta pöydästä mukaani helmiä ja mustaa silkkinauhaa:) Vois käydä hakemassa vielä muita värejä, niitä kuitenkin aina laittais johonkin:)