torstai 13. marraskuuta 2008

MUMMOKYNTTELIKÖN MUODONMUUTOS

.Hiljaisuus päättyköön. Olen elossa taas.


Mieheni isovanhemmat antoivat meille isänpäivänä heille tarpeettoman sähkökynttelikön. Vaikken ole mikään sähkökynttilöiden ylin ystävä niin otin kynttelikön kohteliaisuudesta vastaan. Eipä lapsiperheessä uskalla juurikaan eläviä kynttilöitä edes harrastaa.

Kokeilin hieman tuunata kynttelikköä. Päätin maalata kapistuksen mustaksi keittiön uuden mustavalkoisen vahakangasliinan kaveriksi. Manseteiksi kieputtelin ohuesta rautalangasta ja helmistä epämääräiset "kiekurahäkkyrät". Ilme raikastui ja modernisoitui ripauksen. :)


Tästä voisi ehkä päätellä että ensi joulusta tulee mustavalkoinen...?


.

10 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Tää on kiva!

arleena kirjoitti...

Mukava idea ja kaunis kynttelikkö syntyikin.

Sipriina kirjoitti...

Tulipa kivan näkönen, siis mun kyl täytyy myöntää myöskin, että mä en pidä oikeestaan yhtään noista kyntteliköistä, mut toi on kivasti tuunattu :)

Peanut kirjoitti...

Oi, hieno idea. Meilläkin on kaapissa anoppilasta saatu (kaamea) kynttelikkö. Pystyisiköhän sen laittaa ikkunaan tuunaamisen jälkeen...

Squickie kirjoitti...

Joo, tuo kynttelikkö menettelee kun se on muodoltaan suora mutten tykkää yhtään niistä perinteisistä A-mallisista kyntteliköistä.

Vähän mietin että tuliko tuosta jotenkin synkän näköinen. Liian goottimainen. Toinen vaihtoehto olisi ollut maalata kynttelikkö raikkaan vihreäksi ja laittaa fuksianpunaiset puuhelmirenkaat manseteiksi. Tahi sitten hennon turkoosi...? Saattaa olla että kynttelikkö muuttaa vielä väriä moneen kertaan :P

Makustelen muutenkin mustavalkoisia juttuja oikeastaan ekaa kertaa sisustuksessa. Musta tuntuu minulle edelleen liian rankalta väriltä esineissä. Ruskea on enemmänkin minun "mustani".

Mirva kirjoitti...

Kaunis on kynttelikkö. meilläkään niitä ei juurikaan nähdä. Tuollainen tuunattu versio on tosi nätti.

kataliina kirjoitti...

Tulipa hieno! ja jos koristeet tuunaa itse niin voikin hyvällä omallatunnolla tehdä vaikka joka joulusta eri värisen :)

Miia kirjoitti...

oi tulipa ihana kynttelikkö :)

Katilein kirjoitti...

Ihan mahtava muodonmuutos! Yleensä ihmiset tuunaavat kaiken valkoiseksi, joten tuo oli piristävää vaihtelua! kiehkurat ovat piste i:n päälle!

Sanna-Mari kirjoitti...

Siitä tuli todella hieno, tuollaisen kelpuuttaisin kotiini minäkin. :)