tiistai 2. joulukuuta 2008

KULTTUURITEHDAS

.
Viime viikonloppuna pyörremyrsky pyyhkäisi ohi ja pyöräytti huoneiden funktiot uudelleen! Koska käytännön syistä tarvitsin enemmän työtilaa mm. kankaiden levittelyyn niin pyhitimme entisen makuu-ompeluhuonekombinaation kokonaan puuhasteluhuoneeksi ja olen erittäin tyytyväinen tilaratkaisuun! Lisäksi mieheni joka tällä hetkellä kärsii myös kodin ulkoisten työtilojen puutteesta sai viritettyä oman tiivistetyn studionurkkansa huoneeseen. Parempi sekin kuin ei mitään väliaikaisesti...

Vanhan parisängyn raskas rautarunko sai luvan lähteä ja kasasimme osat nippuun ja lahjoitamme ne seppätutuillemme taontamateriaaliksi (Oivaa kierrätystä taas vaihteeksi! ). Parivuoteen joustinpatjat laitoimme toistaiseksi sellaisenaan lattialle olohuoneeseen entisen tietokonenurkan paikalle. Miksi sängylle tarvitsee välttämättä uhrata omaa erillistä huonetta? Matala japsihenkinen makuunurkkaus on ollut lasten mieleen ja toiminut päivisin rentona "lisäsohvana" ja pomppupatjana! Sängyn ympärille tulee piakkoin harsoverho rajaamaan boheemi makuupesä oleskelutilasta. Myöhemmin enemmän kuvia lopputuloksesta!
.

3 kommenttia:

janne kirjoitti...

Moi ! Täällä janne ja mona. Janne saapui keikalta ja viimein "vauva" nukkuu. istumme yhdessä koneella ja ihastelemme sisustusratkaisujanne ja kärsivällisyyttänne.
Parhain terveisin
Rastila, Helsinki

Katilein kirjoitti...

Kuulostaa tosiaan ihanan boheemilta. Jossain vaiheessa meidänkin pitänee luopua makuuhuoneestamme lasten iloksi, mutta ei vielä pariin vuoteen. Hyvää kierrätystä tuo sängyn kierrättäminen. Kotistudio näytti kivalta!

Squickie kirjoitti...

Moiks Janne ja Mona! :) No miellän itse nämä "sisustus"ratkaisut tällä hetkellä enemmänkin viritelmiksi kun tilanpuute tuppaa muodostumaan joskus onkelmaksi. Kärsivällisyys on kyllä ollut koetuksella kun kaikkien roippeille pitäisi joku sija löytää! Varsinkin nyt kun Heikillä ei oo mitään vakinaista treenistilaa sen härveleille. Iso osa soittimista on vaan tungettu kavereiden kellarikomeroihin ja vintteihin. Sangen käytännöllistä! :P

Yksi huone lissee oisi kyllä kova sana!