perjantai 24. elokuuta 2012

MAAILMAN KAUNEIN PASTAPAKETTI


Beautiful pasta package


En yleensä osta tuotteita mitenkään ulkonäön perusteella, mutta jos huomaan erityisen kauniisti suunnitellun pakkauksen ja hintakin on edullinen niin kyllä tarttuu haaviin! Viimeksi pastahyllyä silmäillessäni silmiin pisti mielestäni erityisen upeasti kuvitettu tuotepakkaus. 50-luvun tyyliin maalatut (vai lieneekö fotaroidut? Hälläväliä! ) vihanneskuvat antiikkivihreällä taustalla. Siinä aivan täydellisen kaunis paketti ainakin minun makuuni! 

Yleensä miellän edulliset tuotteet visuaalisesti vaatimattomiksi... koska; miksi tuhlata rahaa pakkaussuunnitteluun, ellei kyseessä ole aivan erityinen brändi?  

Onneksi joskus kuitenkin positiivisesti erehtyykin. Esim. S-ryhmän Rainbow-lasten elintarviketuotteiden design saa todella hyvälle tuulelle! Tiedätte varmaan Herkkumonsterit ja Keksinautit ja kumppanit. Ihan mainioita halpistuotteita, jotka mielestäni ovat laadullisesti ja maullisestikin kalliimpia tuotteita vastaavia. Täyttä kuraakin kun on tullut ostettua... 


Tässä lähtee terveiseni kaikille asialleen antautuneille ja inspiroituneille pakkaussuunnittelijoille ympäri maailman! Teette tavallisista arkisista asioista kauniita. Ei se ole mistään pois. Jumalakin rakastaa kauneutta ja tuhlailee sitä joka puolelle!1 kommentti:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kyllä vaan tuo iloa silmälle tuollaiset pakkaukset. ;) Meilläkin useimmiten ostetaan sitä halvinta - Rainbow-tuotteet on mielestäni parhaita halppiksia. Ne pakastemaissit ihan nameja! ♥ :)