sunnuntai 5. elokuuta 2012

KIRPPISKENKIEN MUODONMUUTOS

Flea market finds: black shoes

Täytyy tunnustaa eräs asia... En ole omistanut vuosikausiin yksiäkään korkkareita. Minulla on sellaiset leveät peikontassut, että on hankala löytää niihin istuvia ihan mataliakin läpsyttimiä.

Pian lähestyvien äitini 70-vuotispäivien johdosta ajattelin, että josko uskaltautuisin kokeilemaan korkkareita. Koska tiesin käyttäväni kenkiä tosi vähän niin en halunnut maksaa niistä paljoa. Löysin sattumalta kirpparilta paritkin jalkaan ihmeen hyvältä tuntuvat korkokengät! Mustat, vähän matalammat, hieman kapeampikärkiset ja ruusunpunaiset, pyöreäkärkiset. Jälkimmäiset olivat leveälle varvasrivilleni tosi armolliset. Nyt haluaisin vastaavanmallisia kenkiä muutaman parin lisääkin! Hennon pinkkeinä nuo eivät kylläkään minua sykähdytä vaan päätin maalata kengät ihan perus kalustemaalilla lempparivihreälläni, tottakai. ;)

Tästä ei ole tarkoitus tulla koskaan muotiblogia, mutta koska tämä hetki on niin historiallinen - minä korkokenkäostoksilla! - laitan tänne tämän postauksen. ;)Flea market finds: rose pink shoes

Changing the colour of the shoes

Shoe-painting is fun!

My "new" green celebration shoes. I love it!

Kengissä oli ostettaessa kulumia, mutta maalipinta peittää ne nyt kivasti. Päälle voisi vielä askarrella jonkin kasvi/hyönteisaiheisen koristeen. :)
Flea market finds

Kirppisreissulla löytyi muutakin. Mm. ihana pitkä vihertävä rimpsuhame pitseineen ja paljetteineen, josta saa muokattua upean nostalgisen mekon.


Ompelutyöt ovat olleet taas aika minimissä ja rajoittuneet lähinnä vain nopeisiin muokkausompeluihin. Työn alla on myös tilkkupäiväpeitot lasten sänkyihin. Se tulee olemaan taas niitä eräitä ikuisuusprojekteja, mutta ompahan sekin aloitettu. On vain niin paljon ihania väriyhdistelmiä ja tiettyjä kankaita vain tietty määrä, etten osaa valita mitkä yhdistelmistä toteuttaisin ja mitkä kankaat mihinkin työhön laittaisin! :D Päättämisen hitaus on riesani kaikessa mitä teen...
Quilt cutting
Ei kommentteja: