lauantai 20. joulukuuta 2008

JOULU LÄHENEE

.
Paperisten ketjujen pujottelu on rattoisaa puuhaa lasten kanssa.


Vallilan kangasvalikoimista Kodin Ykkösestä löytyi tämä kauniin välkehtivä silkkipohjainen verhokangas johon on kohopainettu samettisia lehdyköitä.


Tältä näyttää jo suht uusi keittiön kerniliina tomaattisine kestojälkineen! Juhlallista. ;) ...että vahakangasko helppo pitää puhtaana?Taukoa on ollut taas tovi pitkällisen sairastelun vuoksi. Sahaava kuume piinasi koko perhettä monen monta päivää. Ihmeen sitkeä tauti. Onneksi nyt viimein hellitti...

Eilen oli koulun todistustenjakotilaisuus. Pienimuotoinen mutta hyvinkin juhlallinen hetki; kakkuja montaa sorttia ja pienet lahjatkin jokaiselle!

Jouluvalmistelut? Enpä ole ehtinyt miettiä vielä koko joulua yhtään! Ei ole jostain syystä päässyt opiskelun/sairastelun ohessa keskittymään koko asiaan. Voi olla että jää tänä vuonna lahjojen väsäilykin vähemmälle. Kaikkeen ei vaan yksinkertaisesti aina repeä... Joulua aion fiilistellä ihan vaan rentoilemalla ja rauhoittumalla, ansaitusti!

.

1 kommentti:

Peanut kirjoitti...

Meillä oli ennen Finlaysonin kerniliina keittön pöydällä, mutta ei ikinä enää. Se valuu pitkin poikin ja tahroja saa hinkata ja hankata. Sitten satsasin Marimekon vahakankaaseen ja voi ihanuus. No, kyllä se ketsuppi siihenkin tykkää jämähtää, mutta ei ihan niin sitkosti.