keskiviikko 20. elokuuta 2008

PUHTAALTA PÖYDÄLTÄ

.

Otin itseäni niskasta kiinni ja sain lajiteltua työpöydältäni kuukausia roikkuneet pikkunippelit omiin laatikoihinsa. Jokaikisen niistä, jee! Vaikka tunnustaudunkin suhteellisen muovikammoiseksi ihmiseksi niin rohmusin karkkikaupasta läjän tyhjiä muovilaatikoita jotka ahmaisivat sisuksiinsa nauhoja, nappeja, paljetteja, hileitä, höyheniä, helmiä... Käytännöllisempää ja kauniimpaa monilokerikkoratkaisua odotellessa nuokin laatikot ajavat asiansa toistaiseksi. Edes hieman selkeämpää järjestyksenpitoa hetken verran..

4 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Tulipa siistiä! Pidän aivan tajuttomasti tuosta toiseksi ylimmäisestä kuvasta, se on ..... ihana! Aivan kuin joku nooan arkki, jossa kameli ja peura (?) rakastuvatkin toisiinsa. Syvällinen analyysi. Myös hernepurkki dymoineen on rakastettava.

kataliina kirjoitti...

Mietin ensin miten herneet ja pienet muoviesineet sopivat samalle hyllylle mutta työtilassahan se tottakai käy :) Ihanan siistiä!

Tiukunen kirjoitti...

Oi, miten siistiä jälkeä tuli ja kivalta näyttää! :) Jospa tästä saisi vähän inspiraatiota ryhtyä itsekin vihdoin ja viimein samanmoisiin puuhiin.. :P

Squickie kirjoitti...

Kataliina: Työpöydän yläpuolella on toistaiseksi vain yksi pitkä hylly joten materiaaleja ei ole mahdollista lajitella kovinkaan loogisesti. Kuinka kaipaankaan OIKEAA erillistä työhuonetta jonka seinät voisi täyttää vapaasti hyllyillä katosta lattiaan!

Tiukunen: Syksyn tullen tavaroiden järjestelyyn saa jotenkin ihan erilaisen otteen. :) Jos ulkona on ankeaa niin sisällä on oltava fiiniä! Se kai itseni pistää viimein liikkeelle.