sunnuntai 24. elokuuta 2008

ELÄMÄNI EKA PALMIKKO

.
Vaikka koukut ja puikot ovat minua aina vähän vierastaneetkin niin monen muun tavoin syksyn pimenevät illat aiheuttavat ihmeellisiä mielihaluja. Mielessäni on väijynyt kuva kauniista sammalenvihreästä neulehupparista nuoremman poikaseni päällä ja nyt otin itselleni extempore-haasteen ja aloin neulomaan uusimman Novita muksu-lehden erään ohjeen mukaista hupparia. Hui! Minä, joka en ole koskaan saanut langasta aikaan peruslapasta kummoisempaa neuloin palmikoita! :O Olipas saavutus se tältä neulenoviisilta. :D Ei ole hajuakaan hienoista kavennustekniikoista ym. joten nähtäväksi jää miten työ etenee vai lentääkö se vuodeksi nurkkaan turhaumuksen seurauksena! Toivottavasti ei, sillä motivaatiota olisi saada noin iso projekti loppuun, vaikkakin hyvin hitaasti iltapuhdetyönä...

Tuo langan sävy ei kylläkään alunperin uumoiltu sammalenvihreä ole. Metsänvihreä enemmänkin, mutta kaunis sävy tuokin. :)


.

4 kommenttia:

Kesiah kirjoitti...

Meille on tulossa samalla ohjeella sammaleenvihreä neule. Anoppi haluaa neuloa kaikki kyseisen lehden ohjeet lapselleni kunnes vuoden kuluttua näemme Suomessa. Pyysin tekemään isoa kokoa, koska meillä kotona ei koskaan ole alle 25 astetta ja niinkin alas lämpömittari laskee harvoin. Mieluummin olisin ottanut lapselle jotakin kesävaatetta, mutta anoppi piti päänsä ja neulee villatakkeja.

Ekub kirjoitti...

Palmikot ovat kauniita ja koukuttavia. Minulla on työnalla palmikkopipo. Ensin siitä piti tulla ihan vaan raidallinen tai kuviollinen, mutta jonkin aikaa neulottuani purin koko hoidon ja aloin neuloa palmikoita.

Ollappa tuollainen työpöytä kuin sinulla, inspiroivan näköinen paikka!

Sanna kirjoitti...

Heh, mulla menossa sama homma. Rupesin eräänä päivänä viime viikolla neulomaan palmikkoa, ihan opettelu mielessä ja nyt aloitin itselleni neuletakkia. Loppuviimeksi ne palmikot on yllättävän helppoja. Aina olen kuvitellut ettei musta ole sellaiseen. Ihan kuutamolla olen noiden ohjeiden kanssa. Kun ei järki riitä aina niiden tulkitsemiseen. Onnea meille molemmille uuden taidon johdosta. Ollaan me sitten hyviä!!! : )

Inka kirjoitti...

Onnea haasteeseen! Minua kiehtoisi tehdä tytölle vehnänkeltainen palmikkotakki, mutta pelottaa etteivät taidot riitä. Ja onhan noita projekteja tuossa keskeneräisenä vaikka ja kuinka..