sunnuntai 24. elokuuta 2008

MIELI KAIPAA PUNAISTA

.
Olen yllättynyt tästä punaisesta viehtymyksestäni! Väri jota olen pitkään vältellyt on vaivihkaa hiipinyt moneen paikkaan. Punaisen uusi ulottuvuus on auennut minulle kesän aikana oranssin johdatuksella ja yllätyksekseni se tosiaan sopii monien herkkienkin värien kaveriksi! Uutta ajattelua minulle joka tuppaan jämähtämään helposti totuttuihin suosikkeihin..

6 kommenttia:

Kesiah kirjoitti...

Ylin kuva on todella kaunis ja selkeä.

Minäkin löysin monen vuoden välttelyn jälkeen punaisen värin jokin aika sitten. Nyt huomaan, että se on lähes täysin kadonnut kodistani ja vaatteistani. Sen tilalle on alkanut tulla minulle vielä täysin vieras oranssi.

Squickie kirjoitti...

Punainen on minullakin ollut aina hetken huuma-väri. Veikkaanpa että tämäkin kausi menee ennenpitkää ohi ja palaan taas hempeämpiin ja maanläheisempiin sävyihin. Punainen väri on omiaan silloin kun tarvitsen erityisesti energiaa. Ilmeisesti nyt on sellainen aika. Tällaisena perusrauhallisena luonteena en siedä voimakasta väriä jatkuvasti.

arleena kirjoitti...

Punainen (juuri tuo) sopii yllättäen pinkin ja fucsian kanssa. Yllättävä yhdistelmä, mutta punaisten eri sävyjen yhdistäminen luo mielestäni hyvän värirytmiikan.

Squickie kirjoitti...

Arleena: Punaisen kohdalla tykkään että on paljon värin eri sävyjä. Tällä hetkellä juuri oranssin, pinkin ja kirkkaanpunaisen yhdistelmä tuntuu kutkuttavimmalta. Sisustuksessa punainen sellaisenaan, terävänä kontrastivärinä tuntuu itsestäni aika hyökkäävältä. Kodissa jossa on paljon vanhoja esineitä pitää mielestäni olla myös mahdollisimman paljon sävyjä. :)

Elisa kirjoitti...

Mullakin on nyt pitkästä aikaa punainen vaihe menossa, oiskohan jotain retroinnostusta vai mitä.

Marika kirjoitti...

Aloha! :) Ensimmäistä kertaa satuin eksymään tänne blogiisi ja heti ihastuin! Ihanasti juttuja ja niitä värittäviä kuvia! :) Itse juuri koin kyllästymisen aikaisempaan blogiini ja aloitin uuden blogin kirjoittamisen blogspotissa. Ihan on erilainen kuin aiempi blogipaikka, mutta hiljalleen taas lähtee juttu luistamaan uudenkarheassakin blogissa :)