lauantai 28. kesäkuuta 2008

SATUMAINEN SATEENVARJO

.


Paikallisessa Taito Shopissa oli myynnissä näitä iloisen retroisia Marjatta Metsovaaran suunnittelemia TopTip sateenvarjoja ja ihastuin erityisesti tähän punaiseen varjoon! Anoppi oli löytänyt aiemmin samaisen varjon Stockmannilta joten otinpa sitten selvää myydäänkö niitä myös Jyväskylässä ja onnekseni yksi ainoa kappale kyseistä väriä löytyi Taito Shopista, jihuuu. :) Tuo on niin ihana!

Ja mikä tahansa varjo tuo ei ole vaan ihan laatutavaraa. TopTip-sateenvarjoissa on kahden vuoden takuu ja kestävä erikoismekanismi joka takaa että varjo kestää kovaakin myrskyä ja myllerrystä...ja mikä parasta varjo menee tosi pieneen tilaan!Taustalle piti kuvata vielä mainiosti varjon sävyyn sointuva esikoisen kerhomaalaus. ;)
6 kommenttia:

Tiukunen kirjoitti...

Todella kaunis sateenvarjo! <3

Olen itsekin ihastellut TopTip-sateenvarjoja ja haaveillut omasta ihanasta varjosta juuri tuolla samaisella värityksellä. :)

Kesiah kirjoitti...

Ihanan näköinen varjo. Tuo punainen on minusta kaikkein raikkain ja iloisin Top Tip varjoista. Meillä taitaa olla kotona vain tylsiä mustia ja niitäkään en oikeastaan koskaan käytä.

kataliina kirjoitti...

Mahtava sateenvarjo! En ole aiemmin näistä kuullutkaan.

Ilona kirjoitti...

Ihana, ihana!

Elisa kirjoitti...

Mäkin tahdon tuollaisen :). Täytyypä surffata mitä muita malleja löytyy.

Tirsu kirjoitti...

Oih! Todella ihana tuo punainen! Tirsu Tahtoo!!! =)