perjantai 13. kesäkuuta 2008

ÄHTÄRISSÄ

.


Kesän ensimmäinen perhereissu suuntautui Ähtärin eläinpuistoon. Hieman sateisesta säästä huolimatta mukavaista oli. Pääsylippujen hinnat Ähtäriin olivat vielä tässä vaiheessa kesää alhaisemmat joten olihan siellä pyrähdettävä. Anoppi tallensi videollekin kierrosta johon esikoinen juonsi mainiot välispiikit. Oikean toimittajan elkeet! ;)
Tällaisella menopelillä huristeltiin. :)Pitihän se arvata...Isommankin on päästävä testaamaan mäkiautoa :P


Biisonit nuoleskelivat toisiaan hellyttävästi. Biisonien kevätasu näyttää varsin repaleiselta tähän aikaan vuodesta. Taustalla näkyvä kaveri hinkkaa itseään puuta vasten edistäen talvikarvan irtoamista. Pian koittaa varmasti kevyempi olo!Huhuuuuu. En muista mikä olitkaan niistä kaikista heimotovereistasi mutta veikeä lintu olet.

Tihrustan aidan raosta kurkea joka astelee varsin soreasti.


Moro poro!
Nallemaisen letkeä meininki. Mikäpäs siinä kun on oma karuselli ja uima-allaskin!Repolainen tuijotti hypnoottisesti tirkistelijöitä. Hieman jäi vaan ihmetyttämään kuinka ihmeessä kettu saa päivisin nukkumarauhaa kun sen pesä on tirkistelyikkunan takana ja vierailijat räpsivät yhtenään valoja päälle nähdäkseen repolaisen..


Majavan eväitä
Kotieläinpuiston asukkeja


Nöf nöf


Pikku potsit olivat huvittavia. Ne sinkoilivat villisti pitkin karsinaa. Leikkisiä ja älykkäitä otukoita. :)


Ja kukas sää oot...

...Jaa määääääääää vai?

Onni ja autuus näkyy katseesta


Mitä sääkin siinä kuvaat??


Etkö oo ennen alpakkaa nähny?


EvästaukoMyslipatukka maistuu mukulalle.


Kuuma kaakao teki terää hyisessä sateessa.Kotimatkalla

Sen pituinen se päivä.

4 kommenttia:

Päärynäkissa kirjoitti...

Hienoja kuvia oot saanu elukoista. Pikkuse parempia ku meidän otokset :-). Muistelisin, että tuo lintu oli tornipöllö, sillä minäkin ihastuin kun iskin silmäni tasan samaan lintuun ja meillä on kuvakin siitä, joka kurmottaa täsmälleen samassa nurkassa samalla oksalla. Koitin painaa mieleen, en oo ihan satavarma oliko se tornipötkylä mut luulen niin... :-)

Timangi kirjoitti...

Ihana uusi tuttavuus tämä blogi! Kauniita kuvia :)
Pöllö muistutti erehdyttävästi kissaani ;)

Kataliina kirjoitti...

Hauskoja reissukuvia :) Itse en ole käynyt Ähtärissä vuosiin, olisikin syytä toteuttaa, ihan eri meininki kuin Korkeasaaressa :)

Tiina kirjoitti...

Voi että. Pääsispä tänä kesänä eläinpuistoon! Edes Ranualle, se oli lapsuuden vakiokohde joka kesä. Neitokaisen ensimmäisiä sanoja ovat lähinnä eri eläimet, joten pakkohan meijän on päästä! :)