keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

OLOHUONEEN PIRISTYKSIÄ osa2

.


Tietokonepöydän maalausprojektiPöydän entinen ankea, likainen ja ruskea viilupinta sai olohuoneen tietokonenurkan näyttämään tosi synkältä. Punainen lamppu on äidin vanha ja siihen on uusittu virtajohto. Kaunis yksilö!Sudin samalla vaivalla myös käsittelemättömän mäntyisen aputason valkoiseksi mutta vain ohuelti jotta puunsyyt jäisivät kauniisti esiin.

Valmis lopputulos

Yleisilme valaistui huomattavasti. Vaihdoin samalla järjestystäkin. Ennen seinän vieressä pöydän jatkona ollut aputaso tulostimineen ym. teki pöydän äärellä istumisen ahtaaksi joten mieleen tuli siirtää taso saarekkeeksi toiselle puolelle pöytää ja ratkaisu näyttää todella toimivalta! Saareke jakaa tavallaan nyt työtilan erilleen oleskelutilasta. Aina ei tosiaan huonekalujen tarvitse kiertää tylsästi seinää myöten pienemmässäkään tilassa.

Ainiin, mainittakoon vielä että saarekehyllykön ulkopuolelle ajattelin laittaa jonkun kivan kankaan (magneettikiinnityksellä) romujen peitoksi niin kokonaisuus näyttää ovelta katsoen rauhallisemmalta. Hyllykkö on siis väliseinätön ja välttämättömimpiin tavaroihin pääsee käsiksi tietokoneen puolelta..

5 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Niinpä! Maalilla tosiaan saa ihmeitä aikaan.
:)

maijja kirjoitti...

Mukavan vaaleaa!

Tiina kirjoitti...

nii ja tosi söpönen piristys tuo punainen väri tuon raikkaan vaalean keskellä

Anonyymi kirjoitti...

Hienon näköistä!:)
Mistä olette hankkineet tuon valkoisen ovellisen kirjahyllyn?

Squickie kirjoitti...

Kiitoksia. :) Olen melkein koko ajan sutimassa vähän joka nurkkaa! Maalaaminen on ihmeen terapeuttista puuhaa.

Anonyymi: Kuvassa hitusen pilkottava vitriinikaappi on hankittu joskus Kaluste Ojalasta. Laulumaan sarjaa.