torstai 20. maaliskuuta 2008

KERÄILYN ILOA

.Vaatehuoneen juuri järjestelty kangasparvi. Eipä ole aikoihin näyttäneet pinot noin houkuttelevilta! Kun olisikin aikaa käydä niiden kimppuun oikein kunnolla!


Keräilyn aatelia: lehtileikkeet!

Kuvissa kollaasiaineistoa.

.


Mapit valloittaa hyllyn. 2-vuotiaan oransseja puumerkkejä on ilmestynyt sinnetänne. ;)
Lehtileikkeiden keräily on ehkä osittain sukuvikaa. :D Äitini ja mummini ovat keräilleet leikkeitä mitä ihmeellisimmistä aiheista! Itse olen koittanut pitää homman vain tarkkaan harkitulla alueella koska muuten koti alkaa muistuttaa aika äkkiä toimistoa! Keräilen lähinnä ideoita en niinkään artikkeleita. Kun eteen tulee lehdestä itseäni niin väreiltään kuin muodoiltaan kiinnostava esine tai asia niin se eksyy ideamappiin melkeinpä välittömästi. Käsityö-, askartelu-, sisustus-, vaate-, ja kasvi-aiheisia juttuja lähinnä keräilen.

Ainoa huono puoli on laiskuuteni/ajan puute! Kuvien järjestely ja organisointi vie aikaa. Senpä takia iso osa leikkeleistä roikkuukin irtonaisina läjinä laatikoissa ja mappitaskuissa odottelemassa parempaa aikaa..

2 kommenttia:

Tiukunen kirjoitti...

Herkullisen näköisiä kangaspinoja.. :)

Itsekin poimin talteen inspiroivia lehtileikkeitä aina kun niitä kohdalle osuu.. Lehtileikekasoja tuppaakin sitten olemaan vähän siellä sun täällä, kun en epäjärjestelmällisenä ihmisenä saa niitä ikinä kunnolla arkistoitua. :P

Tirsu kirjoitti...

Oi mitä herkkukankaita isot pinot. Nam! =)