lauantai 24. helmikuuta 2007

VAIPASTELUT JATKUU


Eka vaippa ready!Beta-testaajamme.
Näyttäähän tuo istuvan kutakuinkin. :)Flanellit on tosiaankin vanhoja ja nyppyyntyneitä joten tämä eka ei ole mikään hehkeily-yksilö. :)

Vaiheessa

Uusia viritelmiä odottelemassa.


Ylhäällä vasemmalla: Vanhasta jokapoika-paidasta leikattu kangas. Hiha oli revennyt siitä jo aikaa sitten, mutta selkämyksestä kangas oli vahvaa edelleen vaikka paita 70-luvun originaaleja.


Ylhäällä oikealla: Heikki sai joskus lahjaksi hiukan itselleen pienen jussipaidan trikooversion. Vaatehuoneessa tyhjänpanttina pyörineestä paidasta keksin sitten vaippaidiksen. :)Varsinainen Suomi-jussin vaippa!

Alhaalla: Vanha buddha-trikoopaita meni myös palasiksi. Ko. paidasta ei saanut aivan M-koon vaippaa joten leikkasin huvikseen vaipan vastasyntyneen kaavalla. Ehkä siinä jollekin lahjavaippa. :)Ainakin tulee erikoinen.


Meinaan marimekko ja jussivaipan väsätä kosteussulullisiksi täyttövaipoiksi elikkä PUL tulee sisään ja ihoa vasten ompelen kuivaliinaneuloksen. Hiukka vaan mietityttää saumojen paksuus kun kangasta tulee kolme kerrosta, mutta näyttää tuolla idiksellä olevan toteutettu muitakin yksilöitä joten eiköhän onnistune. :)


.

Ei kommentteja: