tiistai 9. tammikuuta 2007

KUMMIA ÄÄNIÄ
6.1.2007

"Isi määkin haluun soittaa kummia ääniä!"

Mr. Studioporkkana

Heikillä on ollut pari päivää osa laitteistosta täällä olkkarissa ja nyt alkaa jo tuntua että saisi jo luvan lähteä tuosta tuo roinakasa, heh! Stuudio on soittamista varten! Tietty onhan se ollut helpottavaa kun mies kerrankin käden ulottuvilla. :D Tosin täällä metelissä työskentely ei varmastikaan ole herralle mieleen ollunna...

Heikki työskenteleepi tällä hetkellä Ismaila ja Outi Sanen kanssa levyprojektin kimpussa josta kaiketikin tullaan kuulemaan Suomen rajojen ulkopuolella. Toivotaan ainakin. Sen verran pystyy jo päättelemään esimakuna soitetuista raakaversioista. Massiivista konemausteista maailmanmusiikkia noin ympäripyöreästi kuvaillen. Hyvältä kuulostaa! Levyllä tulee vierailemaan muutamia tunnettuja artisteja...näin toistaiseksi jääköön nimeltä mainitsematta sillä projektit ovat vielä hieman kesken. :) Odotan innolla levyn valmistumista..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

syntyykös tuossa biisi jossa on menevä biitti ja paljon karhun örinöitä?

Squickie kirjoitti...

Heh, taitaa olla nuo karhu-samplet peräisin eräältä lasten vinyyliltä. :)Örinöitä ei siis luvassa vaikka semmoisistakin luultavimmin ukkeli saisi matskua aikaan. ;)