maanantai 29. lokakuuta 2012

SIRKUSTELUA





Circus letters

Joskus kesällä möyhennettiin vanhat sanomalehdet massaksi ja muotoiltiin nostalgisella sirkusfontilla seinälle kiinnitettävät sisustuskirjaimet Taikan huoneeseen. Rikkoutuneen helmitaulun helmet upposivat sekaan. En tosin laittanut massaan tarpeeksi liimaa, joten siitä tuli melko murenevaa... 



Painting circus alphabets

Kaikki kirjaimet sirkustyyliin villisti eri värillä. 



Painting circus-alphabets

Ruskea R-kirjain poikkeaa vähän joukosta. Kokeilin huvikseen ruosteisen pinnan vaikutelmaa. Lopputulos näyttää lähinnä palaneelta piparilta! Tuosta nousi visio maalata lisää jotain ruosteisen näköisiä juttuja. 



Circus alphabets ready

Keltaisesta C-kirjaimesta ehti lohjeta jo sakara, mutta sen saa liimattua... Kirjainten pitäisi olla ekan kuvan tavoin kaarella seinällä, joten kiinnitysalustaa joutuu vielä soveltamaan. Nyt kirjaimet roikkuvat keittiön pöydän yllä sikinsokin rautalangassa. 





Playing kitchen corner


Playing kitchen corner


Mutta voi miten kivaa kun on edes vähäsen lunta ulkona! Huoneissa on valoisaa. Ikkunaremonttikin on nyt ohi ja tuntui kyllä hetken evakon jälkeen kuin ihan eri kotiin olisi astunut kun kaikkialla oli valoisaa ja vaaleaa! Etenkin olohuone valaistui ja isontui silmissä kun parvekkeen entinen kaksiovinen umpiovi on nyt yksinkertainen ulos aukeava lasiovi. Miten iso vaikutus yhdellä lisäikkunalla ja valkoisilla ikkunankarmeilla onkaan! Nyt tajuan miten ankean pimeä loukko olkkari aiemmin olikaan... Ja mikä hienointa. Ennen tiellä olleen parvekkeen sisäoven taakse jäänyt nurkka toi myös lisää hyötyneliöitä. Olemme onnellisia ja kiitollisia tästä kaikesta! 




Ei kommentteja: